GPinar Kızlar selam ilk bebeğim olacağı için neler almam gerekiyor kaçar tane almam gerekiyor bilmiyor yazar mısınız lütfen body kısa kol mu uzun kol mu vs mesela hastane çıkışı 10lu mu 5li olmalı kaç tane almalıyım.Sizin aldıklarınızın listesi varsa paylaşırsanız sevinirim.
Nur_50 GPinar 1 tane 5 li hastane çıkışı 3 tane 0-1 ay anvelop uzun kollu zıbın ve 3 tane yüksek bel alt 3 tane 0-1 ay sıfır kol zıbın 1 tane 0-1 ay tulum 3 tane 1-3 ay tulum 3 tane 1-3 ay takım 1 tane 1-3 ay penye hırka 10 tane 1-3 ay sıfır kol zıbın 5 tane 1-3 ay anvelop uzun kollu zıbın ve 5 tane yüksek bel alt 3 tane 3-6 ay anvelop uzun kollu zıbın ve 3 tane yüksek bel alt 6 tane 3-6 ay sıfır kol zıbın 1 tane 3-6 ay tulum
Nurr_22_22 GPinar bir tane 10 lu bir tane 5 li takım almıştım 2 3 tanede zıbın vardı badileri uzun kollu kısa kollu karışıktı zaten fazla kıyafete gerek yok çabuk büyüyor çünkü 0 3 ay fazla almamıştım 5 6 parça ürünle geçirdim o arayı 3 6 ay i 2 aylıkken giydirmeye başladım
yusufalpmom GPinar canım bence o 3 ay pek alma hemen büyüyor boyuda kilosuda 6 9 al uzun kollu zıbın al bence bi 10 15 adet çok kusuyor ilk aylar hastane çıkışı olarak al bence
Hasret5506 Valla ben bir liste yaptım yani genellikle 0,3 ayı bir kaç parçayla atlatmayı düşünüyorum diğerleri 6.9 ve 9.12 ay alacağım yani kaç tane alacağınız size kalmış bişi ama yenidoğanda zıbın da çok gidiyor
GPinar Hasret5506 ya görüyorum heves ediyorum felan cicili şeyler 0-3 ay karar veremiyorum ne alacağıma zıbın çok alınmalı okuyorum bende ama başka ne alınabilir diye düşünüyorum açıkçası görünce imkan dahilinde almak istiyorum ama ya giyemezse diyede geri çekiyorum alamıyorum bi şey 🙈
Sedefomur1 Ben şu ana kadar bi 10 lü hastane çıkışı 3 tane alt üst şapkalı takım bi tane tulum aldım lcw İnternet sayfasında müthiş indirim var ordan da alt üst takım sipariş verdim daha yeni 4 tane. Zibinlari şimdilik 0 3 ay 12 tane alcam 6 tane uzun kollu 6 tane yarım kollu. Alınacak o kadar çok şey var ki benimde kafam allak bullak oldu 🤣
GPinar Sedefomur1 ya sorma canım valla bi de diyorlar almalyın sağdan soldan gelecek felan ama işte güvenemiyorum insan ya gelmezse ben hemen nereden alayım diyorum :)
melteW Benim ikinci bebeğim şubatta doğacak inşallah kızLar ilk bebeğim de ben 5 li hastane çıkışı iş görüyor kış bebeği olduğu için kalın battaniye kundak battaniye Müslim battaniye olsun muhakkak bol çıt çıtlı atlet ağız mendili pamuk tırnak makası 3-4 tane takım 1-2 tane tulum sizin 0-3 aynıza yeter zaten 1. Aydan sonra zaman çok hızlı geçiyor ve çabuk büyüyorlar
Sedefomur1 GPinar o sağdan soldan gelenler genellikle büyük oluyo ben sana diyim 🤣 oğluma hamileyken hep öyle dediler çok fazla bisey almadım ve gelenler hep 1 yaş 2 yaş gibi giyebilecekleri şeylerdi 🤣 onun için tedbiri elden bırakma 🤣
GPinar yusufalpmom 6-9 ay inşallah yaza denk geliyor o zaman kısa kollu zıbın almalıyım sanırım.0-3 ay yeteri kader uzun kollu almam lazım anladığım kadarıyla