Rabissskemal Kızlar ben seker hastayım inanın dayanamiyorum açlığa çok acıkıyorum napayim ben ? Suan çok açım ne yemem gerek vallaha duramıyorum 35 haftalığız şekerim de hep sabah aç 118 akşam tokluk da 140 160 170 değişiyor napim ben kızlar morekim bozuk
minik_kurabiyeee Rabissskemal şuan da yiyecek önerisi mi istiyorsunuz tam anlayamadım sorunuzu ☺️ bende şeker hastasıyım insülin kullanıyorum yulaf şekerinizi çıkarır tavsiye etmiyorum çünkü karbonhidrat oranı yüksek
minik_kurabiyeee Rabissskemal şuan da da açsanız yani yumurta olabilir hani şekerinizi yükseltmemesi için süt /yoğurt meyve de yiyebilirsiniz ama akşam balık yemişsiniz
muhammedd Rabissskemal benimde gebelik şekeri var şu irademe hiç sahip çıkamıyorum açken hayatta uyuyamıyorum gece her tuvalet için su için kalktığımda kendimi mutfakta buluyorum irade 0 bende 30 haftalık gebeyim bu arada Allah yardımcın olsun çorba yapıyorum geceleri yatmadan yiyorum tabi nafile gece yine yiyorum ama olsun sende öyle yap çorba falan varsa ye
Rabissskemal Ozge56 balık yedim bugün o yüzden yoğurt vb yiyemicem bugün :( ama çok fena durumdayimmmmm
minik_kurabiyeee Rabissskemal dediğim gibi yumurta olabilir hem doyurucu en azından veya akşamdan kalan çorba falan varsa onu da içebilirsin akşam tokluğun kaç çıktı tam
Rabissskemal minik_kurabiyeee 170 çıktı:( 140 geçmemek gerek çorbam var aslında mercimek salçasız içsem mi bilemedim yumurta da haşlama sevmem :) mecbur yağda yiyorum onu
minik_kurabiyeee Rabissskemal mercimek çorbasından içebilirsiniz aslında ekmeksiz şekilde 2 kase falan ama akşam tokluğunuz da yüksek çıkmış ekmek falan tükettiniz mi ben genelde acıktığımda çorba varsa çorba içiyorum hem midem rahatlıyor
Rabissskemal minik_kurabiyeee ekmek çok az yedim 8 de en son yedim esmer bulgurdan kısırım vardı sonra onu yedim daha da bisey yemedim ve Suan açlık çok vuruyor inanin çorbada ekmeksiz doyurmucka 😂😂😂
Rabissskemal minik_kurabiyeee yok canım daha başlamadık doktorum sen böyle devam edersen insulun başlarım dedi kızdı baya senin yüzünden beneği erken doğurtmak zorun da kalcam dedi ama bebeğimde gayet iyi sağlıklı hatta doktor da dedi sen nasıl şeker hastasısın 😄 160 170 nasıl çıkıyor bebek gayet iyi dedi 2300 gram 35 haftayım işte inanın şaştım kaldim
Melike_4949 Rabissskemal insülin kullanıyor musunuz? Salata yeşillik tarzı yoğurt meyve galeta ve Bol su içerek açlığımi bastırmaya çalışiyorum ve kafamı dağıticak şeyler yapıyorum yoksa sürekli yemek düşünürüm