Witheyll Fatmaaa95 canım bende 18 haftalık hamileyim 69 ile hamile kaldım şu an 71-72 değişiyor kilom
Zeynep1121 Fatmaaa95 bizde 17 hafta bitti neredeyse 77 ile kaldım 84 kiloyum şuan boyum 1.74 doktorum normal dedi ama çok fazla almamaya çalış dedi 😊🌸
Nihalblt qulen takma canım bende 27ye kadar hiç kilo almadım birde mide bulantım bile yoktu başından beri hep ne bulursam yedim ona rağmen bünye meselesi bebişimde gayet sağlıklı ve kilosuda normal hatta biraz önde
nurcakar03 Fatmaaa95 56 la hamile kaldım şuan 72 kilo olmuşum 32 haftalık hamileyim +16 boyum 1.70 dışardan hiç belli olmuyorda nereme bukadar kilo aldım bilmiyorum hiç 16 kilo almış gibi durmuyorum
TubaGokhan Fatmaaa95 bende 73 le başladım evlendikten sonra kilo aldım veririm diye diye veremedim hamile kaldım şu an 24 haftalık olduk 80 kilo olmuşum boyumda kısa çok çirkin hissediyorum kendimi ama umursamiyorum yinede 😁
Arzuanne Fatmaaa95 illaki alırız en azından bi 5 kiloya yakın ama dert etmr bir çok insan kısa süre sonra 10 kilosunu falan verme oluyor zamanla da gerisi gider
December 3prens1prensesmom bebek 1800 gr doktor normal diyor ama az mı bilemedim valla. Karnım dört aylık gibi duruyor 62 kiloyum 59 kilo ile hamile kaldım 😁
nursumdem Fatmaaa95 ben de 17. Haftamdayım 7 kilo aldım ben de öyle çok yemiyorum verenler bile var vücut yapısına göre değişiyor diye düşünüyorum