EdaninBebegi Ben de 13+2 yim şuan için 2 kilo aldım. İlk 3-4 ay hiç alınmıyor diyenleri duydukça korkuyorum 😦
Zararsiz01 17+2 2,5 kilo aldım. Çoğunlukla sıvı besleniyorum sindirimedigimden dolayı çorba ekmeksiz yine de alıyorum, 😅
Slc Fatmaaa95 şekerin olabilir bence diyetle devam et bende 73 le hamile kldim aşırı meyve faln da tukatme diyet ekmeyi ye makarna hamur börek çörek kes bir süre azalt en azından tatlıya dikkat et bende bak 23 e kadar 6 kilo aldım sona şeker çıktı yemiyorum 32 başladım hala 79
Gulsahim Fatmaaa95 ödem oluyor canım benim gibi çok su iciyorsan oda yapabiliyor…😅 Bende 30 haftaligim 12 kg aldım kendimi frenlemeseydim baya alırdım ama dengelerin sürekli normalde de sporla ilgileniyorum ama tatlı yeme isteği resmen imtehanim oldu bu hamilelikte…😅 Ne yapalım can boğazdan gelir 🤭 son ayların iştahsızlık var Allah tarafından yoksa bu iki ayda kesin baskül olurdum
H1z2a3 Fatmaaa95 31 hafta olduk 74 ile hamile kaldım en son 71 olmuştum geçen ay tartılmadım o zamandan ama aldığımı düşünmüyorum 😅🤦🏼♀️
Hilal_blc Fatmaaa95 66 kiloyla hamile kaldm 8 aylik hamileyim 72 kiloyum sadece çok şükür bebegim aldi kilo 🦦
Jumana Fatmaaa95 ben almak yerine veriyorum 😆 73 kiloyla hamile kaldım 21 haftalık olduk bugün ve 67 kiloyum
Fatmaaa95 Melikeckr ya bende tabii ki alıcam kilo fakat yerinde alsam iyi olacak şimdiden bu kadar kilo çok gibi geliyor 🫤