Fatmaaa95 Kızlar selam şimdiye kadar kaç kilo aldınız? 13. Haftaya giriş yapıcam 72 kilo ile hamile kaldım 77 ye az kalmış 🥺 aslında çokta yemiyorum ama nasıl aldım anlamadım 🤷♀️ sizde durumlar nasıl?
Ceviz6550 15 haftalık hamileyim 1 kilo aldım ama çevrem zayıfladığımi söylüyor anlamadım bende ödem mi var ki sizde yada gece yemeleriniz nasil
Merall22 Ceviz6550 bende gece yemesi yok ama sabahda birşey yiyemiyorum 😢 yediğim an tualette buluyorum ishal mahvetti beni gören zayıfladığımı söylüyor karnım ise 5 Aylık hamile gibi 😂
qulen Ceviz6550 bende 21haftaya gircem 2güne ama hiç kilo almadım hatta gören diyor nasıl hamilesin moralim bozuluyor ya 😭
Buse_2777 Ceviz6550 canm asıl kilo alımı 6.aydan snra başliyor ben ilk 4 ayda 3 kilo verdm 6.aydan snra insanın iştahı daha da açılıyor
1burcU1 Arzuanne bi an 24 haftalıkta bi tek ben mi 10 kilo almışım diyordum ki yorumun rahatlattı inş doğumdan sonra rahatça veririz
-rzrnmrt47 Fatmaaa95 ama bak ben evlendiğimde çok zayıftım 43 kiloydum 52 kiloyla hamile kaldım şuan 57 kiloyum o da farkediyor olabilir 🤣
Kiymetcetinel tugcesakzci 21+5 teyim 4 kilo aldım benimde karnım biraz çıktı sizin tam haftanız nedir ay niye böyle oluyor acaba doktor kilosu falan normal diyor aslında ama işte 😃
Arzuanne Fatmaaa95 illaki alırız en azından bi 5 kiloya yakın ama dert etmr bir çok insan kısa süre sonra 10 kilosunu falan verme oluyor zamanla da gerisi gider