Bella gul-yzk 38 olsam inan hiç tedirgin olmam korkma, 38-40 doğum için çok iyi haftalar.. Merak etme, sağlıkla al kucağına inşallah.🙏🏼
Necla06 Bella rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmek nasip Etsin insallah canım benim de 34. Haftamda nişanım geldi asagiya doğru o kadar baskı var ki resmen çıkmak istiyor ve her sabah kanla uyanıyorum 😑 daha erken kızım diyerek kendimi yatıştırmaya çalışıyorum insan üzülmeden edemiyor ama rabbim hayırlısını versin herkese biz de bi kaç hafta daha dayanırız insallah kuvöz filan aklına getirmemeye çalışmaktan başka bisey gelmiyor elimizden 🤲 Hersek’in hayırlısı.
Bella Necla06 nasıl kanla uyanıyorsun? Nasıl durduruyorlar. Doktorum nişan gelirse, kanama olursa hemen geleceksin bana dedi. Hemen git bekleme.. inşallah sağlıkla alalım kucağımıza🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Necla06 Bella ben ilk kanda gittim nişan olabilir ya da bebeğin dönmüş yerleşmeye çalışırken bir yerleri yırtıyor olabilir demişti kaç kere gittim ama yatış veriyor hastanede yatamam diyorum eve geliyorum canım cumartesi kontrolüm var beklicez🙇🏻♀️
Balll Benim de suyum az canım 32. Haftadayım sürekli kontrol altındayım bebegımın hareketlerini düzenli takip ediyorum kilo boy kan akışı iyi ama ne kadar devam ederiz korkuyorum
Nurci Bella aynı haftadayız ve aynı problem bende de var canım suyum sınırda ama doktor nentaeij veriyor nede nasıl bir Doğum gerçekleşicek onu söylüyor 😏🤷♀️ Nerede yaşıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun
Beriliko Ysn Rabbim sanır versin inşallah 😔öncesinde herhangi bi muayenede plesentada kanama var vs demişmiydi doktorunuz
Nurci Bella İnan hiç birşey bilmiyorum 🤷♀️ Ve böyle olmak çok sinir bozucu iki tane özele gittim ikisi de sezeryan olabilirsin deyip kanuni eğitim araştırmaya sevk etti kanaman çok olur özelde yapamaZsın dediler Kanuni’ye kontrole bugün yine gittim suyun sınırda diyor doktor eğer bebek hareketinde azalma hissedersen acile gel orada duruma göre karar veririz nasıl Doğum yapacağına dedi ne olacağını ne zaman olacağını bilmeden beklemek insanın sinirini bozuyor
Bella Senayemre bilmiyorum ki cumartesi gün öğreneceğim.. olmadı başka bir doktora da gidip durumu konuşmayı planlıyorum..
Bella Nurci işte bana da böyle söyledi...! Nasıl doğacağına bebek karar verecek bekleyip göreceğiz dedi. Cumartesi kontrole gittiğimde daha ayrıntılı soracağım, bugün şok üzüntü falan çok şey soramadım.
papisinannesi Bella banada 30. haftada sınırda bile demediler bitmiş dediler. Alacaklardı o gece. Ben memkekete geldim hemen olacaksa burda olsun dedim. İki doktor baktı evet az ama o kadarda değil dediler. Başka doktorda görünmekte fayda var
Balll papisinannesi bana da alalım dediler canım bebegı ama 4 haftadır idare ediyoruz şimdi kaçıncı haftadasın
Bella papisinannesi evet ben de tam böyle düşünüyorum. Cumartesi gün ki duruma göre başka bir doktora daha görüneceğim..
Nurci Bella sizinki özel ayrıntılı sorabiliyorsunuz beni ısrarla özel kabul etmediğinden Kanuni’ye gidiyorum ve bebeğimin kilosunu bile ben sorarsam öğreniyorum 😏 ve her gitmem de başka doktor olduğundan acile gittiğimde nasıl bir doktor ile karşılaşıcam bilmiyorum 🤷♀️ çünkü kendi doktorum gelsin falan deme şansım Yok