Erafamily 36 haftaligim Cuma günü doktora gittim nst de ağrılarım çıktı ama ben ağrı hissetmiyordum alttanda muayene ettiler ama açılmam da yoktu. 1gun kontrol altında yatiralim dediler ama ben yatmadım imza atıp çıktım hastaneden böyle ben gibi olan var mı
Mcmcmcm Erafamily Benimde 32. Haftadan beri sancım cıkıyor nstde iğne ilaç vs 37 ye geldik cok şükür ama açılmam vs yoktu hiç baktılar sürekli bende yatış yapmadım ama 2 günde bir çağırıyordu doktorum
Srnrcvs Erafamily bende 1 gece kaldık hastanede canım 1 cm acıklıgım vardı nstde sancılarım cıkıyodu ama ben hıssetmıyordum sabahında 3 cm oldu ama daha ılerlemedı eve geldım ımza arıo yarın kontrolum var bakalım
Hirali Erafamily bennn 38+3 haftamda nstde sancilarim cikti hissetmiyordum 39+4 oldum hala çıkıyor acilmam da yok bu hafta 1 gece sancim oldu sadece fakat nstde surekli cikiyor
sedanur_bpr0 Erafamily Benimde 32 haftadan itibaren nst de her seferinde sancı çıkıyordu. Bazen hiç ağrım yokken bazen de regl gibi ağrım oluyordu. 39+4 de doğum oldu. İmza atıp cikiyordum hep🤦🏻