Onell irmnayk2 teşekkür ederim bu güzel anlatışınız için gerçekten zor bi süreç alışması ayrı düşünceleri ayrı ne olduğunu anlamıyorsun bazı anlar oluyor hamileyim ve içimde küçük mucize diyorsun sonrasında farklı duygular
busraayksll ezgy Bilmiyorum valla artık hangi şekilde sağlıklı olacaksa oyle karalar bağlamıyorum.sezeryan olacam diye sadeve iyileşme süreci zor olur mu ondan korkuyorum
Lavinya_21 busraayksll yüklenıyor merak etme 20 yasındayım 13 aylık bebeğim var ve 14 hftlık hamıleyım basta cok korktum bakamam doye ilk bebegıme. Ama cok sukur tek basıma ve hıc bebek bakmamama ragmen cok güzel baktım 🤌❤️❤️
busraayksll Lavinya_21 Helal kız sana vallahi arka arkaya bide Kral hareket ❤️ ben 28 yaşındayım bazen yaparım ya ne olacak diyorum bazende böyle elimden kayacak gibi korkuyorum
Bahar1644 busraayksll yok ya ablam görümcem hepsi sezeryan oldu ablam bir gün sonra evde temizlik yapıyordu herkesin aynı değildir tabi ama öyle anlattıkları gibi değil bence
Lavinya_21 busraayksll merak etme bebegın olusması dogması fln nasıl mücizevı bişiyse bakmakta öyle bırden anne oluyorsun. Hernekadar zor olsada cok güzel bısı oglum sımdı yürüyor nereye gıtsem pesımfen geliyor. Ilk dıgdugunde gercekten nasıl buyutucem dıyordum. Ablamlar bıle sasırıyor sen kendin çocuktun nasıl bakıcaksın doye korkuyorduk dedıler
Mhr34 busraayksll şu an nefes darlığından uyuyamıyorum ben de. Geceler artık çok zorlaşmaya başladı 🥺
busraayksll Mhr34 bende sıkıntıdan ve düşünmekten.. nefes darligina alıştım diyebilirim o derece gunun her saati var
Mhr34 busraayksll düşünceler hiç bitmiyor ki zaten. Doğum nasıl olacak, bebeğe nasıl bakacağım, yetebilecek miyim düşünceleri insanı yoruyor ama eminim ki annelik duygusuyla her şeyin üstesinden geleceğiz. 🙏🏻🌸
Bircicekanne busraayksll bide şey var bu günlerin kıymetini bil bol bol uyu ileride asla uyuyamayacaksın 😂
Delidolu busraayksll Video İzle Bol bol Bı kaDin istese herSeyi Yapar hele bide Annelik Söz konusu olduğunda Merak etme