karanmom Kızlar yaşayan varmı , alttan muayene olunca doğumu başlayan herkeste oluyor mu doğumu tetikliyor mu
Papatya_kokuyo5 karanmom 36 haftalıkken Altan muayene oldum 39+2 de suniyle doğum yaptım bende başlatmadı doğumu
blueberyy00 karanmom yoo tetiklemedi hiçde hemde sancım olmasına rağmen açılmaya felan baktılar bişy olmadı
Comeasli karanmom perşembe günü acile gittim ebe alttan bakti açıklık varmi diye leke nisan gelmedi bende hiç normalde geliyormuş heralde suan da beklemedeyim
karanmom kahvesever__ ozaman demek ki herkste olmuo çoğu kişide duydm tetiklio diye doktorumda beni yapmadı 39 haftada yapcam erken yapimca dogum başlatıyor dedi
karanmom Papatya_kokuyo5 bende Çarşamba günü yatisini yaparız dedi doktor normal doğum ama yolumuz uzun olduğu için doğumu baslatacak ozaman alttan muayene yapar uyaracaim orayı dedi anlamadım pek uyarmak ne oluo
Papatya_kokuyo5 karanmom kişiden kişiye değişiyor canım Altan muayene edip rahimi eliyle yumuşatacak belki akşamı suyun sancın yada nişanın gelebilir demişti ebe
blueberyy00 karanmom 36+5 de sancım vardı acılma başlamışmı diye alttan baktılar yoktu sancım da ertesi gün azaldı devam etmedi yani tetikleseydi daha da artardı sms doğum yakınsa tetikleyebilir
Aysu6565 karanmom bende 39+6 dayım sabah lekelenme oldu bende acile gittim muayene etti açılman yok dedi geri geldim eve yarın yine gel dedi sancım da hiç yok gitsem mi bilemiyorum
Papatya_kokuyo5 Aysu6565 haftan ilerde canım yarın doğumu başlatırlar benim 39+2 de doktor dedi artık riske atmayalım doğumu başlatalım
Aysu6565 Papatya_kokuyo5 bakalım yarın gidecem daha hem koyu kahve hem kırmızı lekelenmem var devam ediyor