-Annem Nurr29 milleti asla memnun edemezsinn 🤷🏼♀️ İçine siniyorsaa başkalarının laflarına pekte aldiriş etmemek gerek 💁🏼♀️
busraayksll Valla benim de Aras seçeneklerim arasındaydı ama herkes yok Aras kargo derler yok doğru düzgün anlamı uok diye diye soğuttular beni, Biz Yiğit Alp ismini koyduk çok severek belki fikir olur💙
Nurr29 busraayksll evlenmeden önce hep bi oğlum olursa yiğit olacak ismi diyordum ki eltimin oğlunun adı yiğit maalesef koyamıyorum 😂
busraayksll Nurr29 ya ahahahah çok acı olmuş, Alp de Yiğit demek yanına güzel bişey bulursan oda olur bak Aras Alp nasıl mesela
Muslu busraayksll benimde oğlumun adı Mehmet Aras şimdi ikinci olacak bende Çınar Alp düşünüyorum aslında Ahlas koyacaktım o ne öyle diyen çok oldu anlamı çok güzel aslında ama hevesim kaçtı bi kere o yüzden Çınar Alp koyucam size de fikir olur belki
busraayksll Arzu343434 bence no aşko gözümde olgun birisini canlandiriyor çocuğa fazla gelebilir hiç etrafımda Altay bebek yok yani 🤣
busraayksll Muslu Ay çınar da çok yakın arkadaşımin oğlunun adı ve çok tatlı çok akıllı bir çocuk sizinki de adıyla yasasınn💙