Mmeelliikkee Tubissyy joie versatraks almıştım kızım için ama biraz ağır ve büyük , sürüş manevralar mükemmel
Noktacik Bagi neo aldım. Hem hafif hem tek elle açılıp kapanıyor. Bebeğin yattığı yatak çıkarılıp takılıyor çift yön o şekilde. İlk aylar pusetle de kullanılıyor.
Seastar88 Kraft kenya💙.Kesınlıkle cok kullanıslı biraz fiyatı yuksek ama mutlaka ınceleyın pişman olmazsınız.Bebegım şimdilik kucuk oldugu ıcın pusetle kullanıyoruz.Pusetı alınca katlanıp omuza asılacak şekile geliyor.
eylmz Elif3333 napoli. Bebek içindeyken yönünü döndürme özelliği var ve tek elle bebek arabasını direkt kapatıp taşıyabiliyorsun
Hil7889 Cybex eezy twist 🌸 bebek içindeyken hiç çıkarmadan vırt diye dönüyor aparatı çıkarmadan ☺️ tarifi tam yapamadım videosu var youtube da 😅
Hil7889 Tubissyy ben suan pusetle kullanıyorum bebişim küçük diye pusetle kullanısı da rahat kücücük kalıyo alt kısmı arabada evde yer kaplamıyo bi elimde beybi bi elimde arabanın kalanı eve cıkıyom 5 kat 😂 şiddetle tavsiyedir 🌸
Minmom Aysensrkan Merhaba! Bebek arabanızdan memnun musunuz bende o modeli istiyorum tek başıma rahat kullanabilir miyim
Seherkoc Prego venus kesinlikle tavsiyemdir.. cift yonlu hafif oturma unitesiyle birlikte kapaniyor tutma kolu boyuna gore ayarlanabiliyor tekerlerinde kayma onleyici kaucuk var pisman olmazsiniz..