-havaiye24 İyi akşamlar Ankara’da gebe olanlar hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz hangi doktor bilgi verirmisiniz daha 6 haftalık olduk acil bulmam lazım 🤗
Mine09 -havaiye24 ben suan ankarada degilim fakat hamileligimin baslangicindan 6 aya kadar etlik hastahanesine gittim , ayni doktordan randevu bulmak bazen zor olabiliyor fakat hemsireleri de cok ilgili, 3 gun yatisim oldu cok asiri ilgililerdi hepsi doktorlar vs ben oneririm acikcasi, hepsi bilgili ne sorsan cevapliyor herkes
Filizsz -havaiye24 bilkent en ilgili hastane bence devlet olarak bir sürü hastaneye gittim fkat orda ki ilgi gercktn iyi tabi doktordan doktora gore değişiyor
busraayksll Ben Yenimahalle devlet hastanesime gidiyorum hep uzmanlar ilgileniyo tavsiye ederim senem hoca, Ayşegül hoca, Ali hoca, Gökçen hoca, hepsini de deneyimledim gayet kibarlar ilgileniyorlar doğumuna da giriyorlar evin yakınsa değerlendirebilirsn
-havaiye24 busraayksll maalesef evim uzak ama iyi bir doktora ve iyi bir hastaneye denk gelmek istiyorum
Elfanne busraayksll a gerçekten mi peki sezaryen olunca kendileri mi dikiyor yoksa asistan doktor mu dikiyor
Elfanne -havaiye24 bl -havaiye24 etliknsehir hastahanesi geçen gün gittim maalesef normal doktor yok hep asistan stajyer dolu asla gitmem artık saçma sapan ya doktorun adı var kendi yok odada şaka gibi
busraayksll Elfanne doğuma kendileri giriyor diye biliyorum planlı sezeryansa zaten kendi doktorun ama yok sancıyla gittiysen kim nöbetçi ise o ama yine uzmanlar yani hiç asistan görmedim ben orda