Badesmmom Tam 40 olduk ama gelen de yok gidende artık hergun milletin doğurdun mu mesajından sıkıldım vallahi
Rknn Biz de bugün 40 haftayı doldurduk ama henüz bir şey yok.Goren herkes daha dogurmadin mi diye soruyor ben de sıkıldım
Seyma9694 Bende 40 haftayı doldurdum daha bir şey kanala bile girmemiş sözde kız bebekler erken geliyor diyorlar
AdenLinaaa 3 günde bir kontrole çağrıyolar bu gün gittim açılman yok 3 gün sonra tekrar gel dediler bizimkide kız rabbim kucagımıza almayı nasip etsin hepimize
AdenLinaaa Kuzeyguney bazen bendede oluyo ama bence hem yeri daraldığı için hemde bu zamanlarda bebekler biraz daha hızlı kilo alıp büyümeye başladığı için olabilir gene bi doktoruna sor istersen
Rknn Badesmmom yarın suni sancı ile doğumu baslaticak doktor.Kendi sancimdan ne kadar kötü olabilir diyorum ama yine de çok korkuyorum.En azından daha kısa sürecektir inşallah🤷
Badesmmom Rknn Rabbım yardımcın olsun kolaylık versin inşallah bende de tık yok cuma günü muhtemelen suniyle bende doğum yapicam bana da haber verirsen durumu sevinirim kuzum
Rknn Suni aldım canım ama bir türlü ilerleme olmadı maalesef bebek hiç bırakmadı kendisini onların deyimiyle.Suyu da patlattiklari için sezaryen oldum.