pinkkk77 Kızlar 39 haftalık gebeyim alt karnım yumuşak yani üst taraf gibi sert değil sizce bu normal bir durum mu ? Sizin nasıl acaba ? Bu şekilde olup doğumu yakın olan var mı? Acaba daha aşağı mı inmedi yardımmmm
crazymommy pinkkk77 Ben 33 haftalığım benimde öyle göbek deliğimin üstü aşırı sert alt karnım yumuşak. Ben de merak ediyorum nedenini
Birrrcan pinkkk77 benimde 37+3 alt karnım sin gunlerde yumuşamış göbek deliğim ve yukarısı baya sert bende sizin gibi acabaa doğum çok mu yaklasti diye düşünmeye başladım
glbaharsvr27 pinkkk77 ben 41 haftalık doğum yaptım o zamana kadar da yumuşaktı orası bebişim dönmüş ama inmemisti
pinkkk77 crazymommy acaba daha aşağı mı inmedi diye düşündüm ama sona çok yaklaştım bilemedim bende sormak istedim
crazymommy pinkkk77 Aynen bende öyle düşündüm belki benim öyle olabilir ama sizin haftanız da büyük. Sancılarınız falan çıkıyp mu NST de açılma vs var mı
crazymommy pinkkk77 O zaman ondandır muhtemelen. Baya geç haftanız sezeryan olsa çoktan doğmuştu 🤭 Benim 38 de olucak İnşallah doğumum. Sağlıkla kavuşun 😍🐣