crazymommy EDA-GUN12 Ben 5. haftadan 30 a kadar çektim berbat bişeydi. 30 dan sonra nexium kullanmaya başladım her sabah aç karnına kahvaltıdan 1 saat önce. Mide yanması falan kalmadı. Bana da burdan birileri önermişti sabah akşam dua ediyorum 😂 Doktorunuza danışıp sizde başlayabilirsiniz yoksa her gün artıyor doğuma kadar artarak devam ediyor
mervemurat16 EDA-GUN12 soğuk süt için 1 kaşık o biraz midenizi dinlendirir çok içmemeye dikkat edin gaz yapabiliyor çünkü
likesah EDA-GUN12 ben ilac kullaniyorum hamilelik oncesi de reflum vardi hamilelik doneminde iyice cekilmez oldu. İlacsiz tamamen gecirmek mumkun olmasa da agir yagli kizarmis yiyeceklerden uzak durun. Mandalina portakal gibi asitli meyveleri aksam saatlerinde tuketmeyin. Sut ve yogurt bir cok insana iyi geliyor. İki yastikla kafayi yuksekte tutarak yatmak da biraz azaltiyor sikayeti. Doktorunuzdan mide koruyucu yazmasini isteyebilirsiniz gebelikte kullanilabilen ilaclar var.
Snsyda EDA-GUN12 gece uykumdan uyandırıyor kaynıyor sanki midem öyle bir yanma. İlaç verdi doktorum ama ilaç almamak için direniyorum. Soğuk süt ve salatalık bana yardımcı oldu. Soğuk sütü de bir an da değil. Yudum yudum yanma hissettikçe içmelisin aksi gaz yapıyor bi de onunla uğraşma sonra
Gul91 Doktorum bana TUC kraker (sadesi) önerdi.Her mide yanmasında 2 tanesin yi dedi, gerçekten bende çok işe yaradı.Süt bende etki etmiyor.