Maryhoney Bugün 20 gün oldu kovid falAn oldum galiba burnum tıkalı uyuyamiyorum ilaç da içemiyorum 13 haftalik hamileyim burnumu açmak için soğan dışında ne yapabilirim 😢
Evremoz Maryhoney okyanus suyu spreyleri var Gün içinde istediğin kadar sık ve sümkür. Kalıcı açmıyor ama en azindan kisa süreli rahatlama oluyor
crazymommy Maryhoney Vitamin kullanıyomusun canım ? Hamileyken bir kez hasta oldum beni toparlayan tek şey vitamindi Geçmiş olsun
Ebru-29 Maryhoney bence kat kat giyinin yatağa girin eşiniz yatağın köşesinden fön makinesi de tutsun. Sırılsıklam terleyin ama tek olmayın tansiyonunuz falan düşerse. Sonra sıcacık bir banyo teri soğutmadan. Çıkınca da nane limon güzel bir uyku bittiii
Maryhoney Evremoz hemen bakıyorum ağzımdan nefes alıyorum ve zaten sürekli mide bulantısı problemi var bu da üstüne ne yesemcikariyorum mahvoldum 1 ay olacak nasıl bı hastalık
Evremoz Maryhoney 1 aydır hastayim burun hapşırık geciyor bu sefer de öksürük ve balgam ile devam ediyor. Geceleri uzanip yatinca öksürük bogaza inen akıntı ile basliyor. Bu gece de uyuyamadim , başım da çatlıyor bununla birlikte. Mental olarak çöktüm
Maryhoney crazymommy doktorlara her gittiğimde söylüyorum bakın halsizlik yorgunlukvar diye vitamin vermiyorlar neyi bekliyorlar bilmiyorum devletten başka şansım da yok anlamsız anlamsiz doktorlarla uğraşıyorum
crazymommy Maryhoney Vitamin zaten doktorlar yazmıyor 10. haftadan itibaren kendim alıp kullandım ben. 4. aya kadar Vinalac kullandım. 4 ten sonra Elenetal 2 ye geçtim. Siz de kendiniz alıp kullanın zaten vitaminleri doktor yazamıyor kendiniz ücretiyle alıyorsunuz. Hamilelikte bağışıklık çok düşüyor vücudun tüm vitamini bebeğe gidiyor lütfen ihmal etmeyin ❤️
crazymommy Maryhoney Tam tersi nanenin çok kullanımı sakıncalı. Ihlamur ilk aydan itibaren içebilirsiniz tüm doktorların güvenli bulduğu nadir çaylardan ıhlamur
Ebru-29 Maryhoney nane limon da ıhlamur da içebilirsiniz. Zencefil tüketebilirsiniz. Bunlar gebelikte serbest
Mujmuj-1 Maryhoney bende aynıydım 2 haftadır pozitif geldim suan negatife döndüm ama hala öksürük ve burun tıkanıklıgı hat safada tuzlu su yap canım bol bol cek burnuna ilaçta alamıyoruz bol meyve ye vitaminle toparlmaya çalış geçmiş olsun