Gamzegll Mrikgn Benim ayaklarım yanıyordu ben adet olacam ondan sanıyordum hamileymişim meğersem olabiliyor gebelikte kan akışı hizlandığı için
crazymommy Mrikgn Ben hamile kaldığım ay geceleri inanılmaz ter basıyodu. Hatta okadar tahmin etmiyodumki hamile olduğumu ben niye bu kadar terliyorum diyodum hava da sıcak değildi mart ayıydı. Hatta benim tek belirtim gece terlemeleri ve diş hassasiyetiydi
Semabkr Mrikgn benim iki gebeligimde de ateş basması vardı. Sırt ağrısı, kasıkta batma ve en önemli belirti ateş basması. Eşim bana sarilamiyordu. Çok sıcaksin diyordu 😁
Gizem8 Mrikgn belirti valla ben hamile kaldığımda ilkbahardı havalar çok güzeldi hatta insanlar bi tık üşğdüğğnü söylerlerdi bende ise gece gece ter basardı sıcağa uyanırdım meğerse hamileymişim🥹
Mrikgn crazymommy bendede bel ağrısı arada kasık ve karın ağrısı oluyor ama sıcak basması özellikle var. Ben normalde üşüyen bir insanımdır mesela. Ama bu durum çatlatma iğnesinşn etkisimidir bilemiyorum tabiki
crazymommy Burcu__0506 Durduk yere dişlerim kamaşıyordu su içsem bile rahatsız ediyordu 1-2 gün böyle oldu sonra hamile olduğumu öğrendim
Burcu__0506 Bu aralar bende de var ya ateş basması geceleri çok terliyorum akşam filanda öyle bi ateş basıyor yarın adet günüm acaba onunla ilgisi varmı diye merak ediyorum