Ulviyekhrmn02 Yaa nasıl tarif edeyim bilmiyorum sağ bacak kökü yani kasıkla bacak birleşimi çok ağrıyor ayakta kaldığımda birde. Afedersiniz ama ta bacaklarının haraketlerini bikini bölgemin arkasında içinde hissediyorum sizinde öyle mi ?
Nursonmez Ulviyekhrmn02 bende o haftalarda aynılarını yaşadım o zamanlar çok yürüyordum çok iş yapıyordum ondan olmuştu sanırım çünkü dinlenince geçti şimdide bol bol dinleniyorum sende dinlen geçer canım ama yine de doktoruna da danış bu konuda 😊
Gul1616 Ulviyekhrmn02 bende 20 haftalık oldum . Dün uzun zaman sonra çarşıya çıktım baya eksiğim vardı filan derken gezdim yani bu gün pertim etim kesilmiş sanki komple vücut iptal gerçi çokça dinlenerek yaptım alışverişimi ama hamilelikten midir bilmiyorum çok kötüyüm bu gü ya
Nursonmez Ulviyekhrmn02 malesef öyle ama doğunca bol bol hareket edecez zaten bide bu yönden bak şuan dinlenme dönemindeyiz😀
Aysegulsayhar Valla ben hamileliğin başından beri asla oturmadan yatmadan çalışarak Geçirdiğim için hiç hissetmedim diyebilirim. Sadece tekmelerini falan hissediyordum.
Ulviyekhrmn02 Aysegulsayhar ya bende öyleyim ama işte vcut bi yerde patladı sanırım ilk gebeliğimde dipriydim ama bunda zor geçiyor
Ulviyekhrmn02 Nursonmez kesmlkle katlıyorum ama bitane kızım var o olunca hep bi hayat koşuşturması :)
Gul1616 Ulviyekhrmn02 ben de öyle düşünüyorum hamileliğimin ilk gününden beri hep yatıştaydım birden aşırı yüklendim kendime inşallah yarına bişey kalmaz
Asl_13 32 haftalık oldum hayla o agfilar var ve belimede vuruyor çok kötü rabim kolay göstersin tüm hamilelere inşallah
Yessiimm Ulviyekhrmn02 bende 25 haftalığım ama neredeyse hamileliğin başından beri var ama benim sağ kalçamdan yayılıyor belime bacağıma falan uzun süre ayakta kalırsam oturduğum zaman kalkamayacak derecede oluyorum 🥺
Noktacik Siyatik sinir ağrısı.. 32. Haftadayım hala yaşıyorum bazen bir tutuyor kalçamdan bacağıma elektrik çarpmış gibi bıçaklanıyor gibi. Adım atamıyorum. Ayakta kalmaktan fazla yorulmaktan. Ara ara geçer sonra geri gelir.