minigiminannesi03 neden böyle düşünüyorsun ki? Böyle bir durum herkesin başına gelebilir geliyor da. Nasibinde bu şekilde varmış böyle olmuş hemen kendini bırakma şuan yeni olduğu için öyle düşünüyorsun ama en hayırlı zamanda rabbim nasıp edecek merak etme. Bir arkadaşım da vardı o da uzun zamandır çocuğu olmuyordu sonra hamile kaldı ama 7 haftalık düşük yaptı kürtaja alındı doktor hatasıydı o biraz bence çünkü düşük önleyici vermemis lekelenmesi varken sonra dünyası başına yikildi bir daha çocuk yapmam ben falan diyordu. Sonra bana dönüp dedi ki siz bu acıya nasıl dayandiniz biz daha küçücük bir keseye içinde oluşmuş bebeği bile gorememistik daha onu düşürdüm daha embriyo halinde olan bir bebekti yani buna dayanamıyoruz bizi bu kadar sarstı siz nasıl dayandiniz buna dedi bana. Yani demem o ki herşeyin bir vakti zamanı var. Elbet Rabbim bizlere de sağlıklı bir evlat nasip edecek hayırlısıyla ve kolaylıkla 🤲🏻 uzulme 🦋 bende ilk zamanlar oğlumu kaybettiğimde tekrar hamile kalamam ben çocuk yapamam dedim ama şuan istiyorum zaman herşeyin ilacı 🧡