Mervettt Kızlar bugün şeker yuklemesi yaptırdım. Aç karnına kan verdim sonra 75 mg lik icecek içtim 1 saat geçince tekrar kan verdim. Tekrar 1 Saat geçince bida kan verdim. Sonuçlarımı doktora gösteremedim ailemde herkes şeker hastası bende de var mı merak ediyorum çok. Sonuçlarım ogtt 75gr 1 saat 133.1 ogtt 75 gr 2 saat 87.9 açlık değerim hangisi bilmiyorum ama bide glukoz yazıyor eğer açlık değeri oysa onun sonucu da 76.6 . Çok merak ediyorum arkadaşlar bilen olur sa lütfen yazabilir mi
Ozge11 Mervettt Açlık kan şekeri: 95mg/dl 1.saat kan şekeri: 180mg/dl 2.saat kan şekeri: 155 mg /dl Bu değerlerin altında çıkması gerekiyor canım.Açlık hangisi anlayamadım
Cansn Mervettt 76 açlık normal. 133 tokluk oda iyi. 87 olanda esas o tokluk oluyor oda normal. Gayet iyi hepsi.
MeltemKocamer Benim de aynı sizinki gibi çıktı diyet verdi dr çok şükür insülin gerek kalmadı.ama benim açlık şekerim 100dü.sıkıntı oydu yani.korkmayın o kadar sıkıntı yok anladığım kadarıyla
Mervettt Ozge11 açlık sanırım glukoz yazan bende pek anlayamadım o değerlere göre iyi gibi o zaman demi canım
Ozge11 Mervettt bence şuan için bir sıkıntı gözükmüyor canım hiçbiri bu değerlerin üzerinde değil çünkü