Derleryahani Kızlar kendisi veya yakını epiduralsiz normal doğum yapan var mı? Cok mu acılı oluyor merak ediyorum😶
betuss12 Derleryahani epiduralsiz doğum yaptım sancıdan dolayı doğumda acı hissetmiyosunuz zaten iğne yapılıyo karnımada bastırdılar dikişimde oldu pek acım olmadı çok şükür
buse_9397 Derleryahani 2 tane normal doğum yaptım 3. Bebegimde normal olcak nasip olursa. İllaki her güzel şeyin bir bedeli oluyor ağrısız sancısız doğum zaten olmaz 😊
nursaritas Derleryahani Sunisiz ve epiduralsiz doğum yaptım sancı anı zor doğumda bir şey yok bence bu da kişinin ağrı eşiği ile alakalı benim doğumum rahat olmuştu tabiki sancım oldu zor saatler yaşadım ama kızımı görünce her şeyi unuttum ne sancı ne doğum anı gitti aklımdan sadece bebeğe odaklanıyor insan sakin olun doğanın gerektiği gibi olması en doğrusu diye düşünüyorum kendimce.
Minikperi Derleryahani ben suniyle doğurdum evet zordu. Sancı kısmı çok kötüydü ama ıkınma kısmı daha kötüydü. 2. de epidural istediğim için özele gidiyorum işimi şansa bırakamam 🌸
Derleryahani betuss12 @buse_9397 @nursaritas Teşekkür ederim kızlar. Benim doktorum da gerekmedikçe epidural yaptırmamaktan yana. Ben de olabildiğince doğal olsun istiyorum ama bi yandan da tabi tedirgindim, cevaplarınız rahatlattı🌸💐
LamiyaCetinkaya Derleryahani Sancıların son evresi zorladı beni sadece, yani yaklaşık yarım saat ila 1 saat. Ikınma aşamasında zaten sancı durmuştu, uzun da sürmedi. O son yarım saat için de iyi ki epidural almamışım diyorum🧐
Minikperi aaallegraa her devlette yok. Burda bazı hastanelerde olduğunu yazanlar vardı. Ama şahit olmadım kendim. Ben hangisinde var onu bile bilmiyorum. 🤷🏻♀️ ücretli bir prosedür bir de bir çeşit anestezi olduğu için devlet normal doğumda bunu desteklemiyor…