Berna1365 evet bendede ilk gebelikte çıkmıştı birden. 6 aylık olunca ayda bir kontorole çağırmaya başladı. Yedinci ayda 4 hafta gerileme var dedi. Fakülteye sevk etti orda 3 hafta gelişim geriliği var dedi. Sıkı takibe alındı. Sık sık kontrole gittim. Kendi doktorum ayrıntılı ultrason falanda yapmamış ve yonlendirmemis beni. Bu testler önemliymiş en azından ikili test daha onemliymis. Sonra gerilik 4 haftaya çıktı. Doktorlar olumlu konusmadi. Bende miyonum. Ya genetik yada dedi sustu. Çok ağladım. Allah’a tevekkül ennn güzeli. Kilo alımı varla yok arasıydi yinede denilmedi doğuma alalım diye. 40.haftaya kadar geldim. Suni verdiler fayda etmedi. 1 hafta daha bekleyelim dediler yine gelmedi. 41. Haftada sezeryan denildi vazgeçtiler. 43 haftayı geçiyordu. Evde suyum geldi gittim toplam hepsi 3 saat sürdü. Maşallah kızım sağlıklı doğdu birsryi yoktu. 47 cm doğdu. Şuan 10 yaşında çoğu yasitindan önde gelişimi. Rahimde olanı ancak Allah bilir. Utrasonlar tahminci diyelim. İçin rahat olsun. Bu hemen hemen çoğu gebelikte yaşanıyor.