066 Aysensrkan bazen şankı ılımde ordanda geliyor gıbı oluyor yanı orayada bulaşıyor akıyor bılmıyorum ama
Aysensrkan 066 dediğim gibi ben Bayadır bu durumu çekiyorum alıştım bende korkuyordum ilk başlarda alışıyorsunuz
eymenim_ 066 ayy aynı şeyi yaşadım bugün 11 haftalık zorlandım bende bugün bi baktım kan korktum bebekten sandım ama makamdan yani halada aciyor ilk çocuğundan sonra bende kabızlık başladı
Dynbfofrt 066 o kan hemoroid yada çatlaktan oluyor, normal doğum yapacaksanız artablr. Kabız olmamaya dikkat edin
pmedic112 _Tazeanne ya suan bunu yaşıyorum gerçekten düzeliyor mu geri. Çok uzun suredir kabızdım bugün lavaboya çıkmak için ilaç içtim ya çok canımı sıkıyor
_Tazeanne pmedic112 yok korkmayın düzelir çok oldu bende en son çok kötü olursan duphalac şurup alıyorum ama bol su ile hallediyorum şimdilik
pmedic112 _Tazeanne ilerlerse diye çok korkuyorum ya lavaboya çıkınca da geçmiyo ki bende ne kadar sürdü sizin geçmesi 😞 resmen hayat kalitemi düşürdü. Böyle bişey yasamaktan çok korkuyordum başıma geldi 😂
_Tazeanne pmedic112 valla hala sürüyor 😂demir ilacı da çok kabız olduğu için bazen şurup kullanıyorum bezende bol su içerek heralde böyle gider 9 ay boyunca şu an 20 haftalığım