Ceymest Artık 40 a gidiyoruz Hiç bir doğum belirtim yok Hurma yiyiorum Rezene çayı içiyorum Hareketliyim Merdiven inip çıkıyorum Artık doğurmak istiyorum Bu iştaha daha fazla dayanamam
Ceymest BusraBercin napsak ta doğursak 😁 Bu doğum için yapılacakları hepsi yalan ama 2 haftadır harfi harfine uyuyorum gelmiyor
Ganime0606 Ceymest bende ondan korkuyorum 😒😔 doktorum Perşembe gel herşey yolunda olursa suni sancı verip doğum yaptirabilecegini söyledi ben böyle olsun istemiyorum
Nazliicann3472 39+3 üm bende de ne gelen var ne giden.. Doktor ada çayı iç dedi içtim ancak çok afedersiniz aşırı gaz çıkartıyor insan içmek istiyorum ama doktor önerisi mecbur içeceğim. Birde çok afedersiniz ishal doğum belirtisi diyorlar yaşayan var mı?
Comeasli Ceymest 39 +0 da 1cm açılma vardı 39+5 olacam yarin randevum var umarım sancı çıkar Kekik Hurma Plates top Merdiven in çık Sıcak ılık duş Adacayi Ananas Sancı varmi yok arada bebek toplanıyor belim ağrıyor bu kadar kafayı yicem gelmiyo
Kubraataln Ceymest aynı şekilde 39 olcam yarın ama yok bir belirti bel ve sırt ağrısı var arada bir batmalar oluyor ama çok hareketli benim kız hiç durmuyor 🙈
Aleynad Bende bugün 39 oldum çatı muayenesi yapıldı,hafif kanamam oldu doktorum olabilir dedi. 1 cm açıklık var bugüne kadar hiç belirti yoktu muayeneden sonra kasıklarım ağrımaya başladı. Ne zaman doğacaklar bilemiyorum bizim minnoşlar🥺
Jnsms Korunmasız ilişki tetikliyor ilişkiye girdikten hemen sonra sancılarım başladı ve doğumum gerceklesti