Mavimsii_56 Derin-derya09 HilalimM63 ikinizin arasında nasıl bunkadar fark var acaba😂 ayrıca bnm 23 haftada 571 senn nasıl 500 olmus öyle irii bebegin olacak demek ki🤣
HilalimM63 Mavimsii_56 memlektte bı gornym dedım dr cok ıyı kg 500 gr dedı tontısmıkı normal bence 🤣şuan 22+6 haftaya randevum var detaylı bakalm ne kadar olmşz🤭🤣indırgım uygulamalardada bebegın kg o kadar gosteryr ..😉
Pnar3534 gokcemeeric 21+0 ken 400 gramdı. Yarın 24 hafta kontrolu var bakalm kaç çıkacak merakla beklıyorum
Suule94 gokcemeeric 21+3 487 gramdi canım ayrıntılı ultorsonda şuan 22+0 bakalım haftyaa ne diyecek kendi doktorum
Hasreti 23 haftalık 530 gram bizim kilomuzda 😊 doktor olması gerektiği gibi dedi sizinki normal mi diye öğrenmek istiyorsan diye ekledim 😊
Hasreti Ha bu arada normal kadın doğumda 750 gram demişti ertesi gpn detaylıya girdim orda da 530 g dedi deraylıdaki daha doğruymuş
_Sevgi_ gokcemeeric benim bebegım de 21 hafta oldu işte 2 3 gündür hıc hareket etmıyo çok endişeleniyorum sızdede böyle oldumu
gokcemeeric _Sevgi_ daha çok küçük olduğu için endişelenmeyin hareketleri duraksayabiliyor. Yemek yedikten sonra sırtınızı yaslayın koltuğa biraz yayvan oturun elinizi karnınıza koyun ve konuşun onunla
_Sevgi_ gokcemeeric normalde hergün gece öğlen hareket eder ama 2 3 gündür hareket etmıyodu aklım çıktı bıan gerçekten annelık sorumluluk demekmiş daha doğmadan üstüne titriyorum🤣🤣