Hatice--- Semabkr evet bende suan onun farkına vardım erken çıkıyor sabah çektim ki teyit amaçlı bazen yiyince şişkinlik oluyor o sabaha kalmıyor 😁💞
Semabkr Hatice--- benim sabah bu kadar olmuyor. Ama kahvaltı yapayım kocaman oluyor. Şişkinlik olduğunu biliyorum ama kendimi hamile gibi hissediyorum 😁
Sehseh Benimde ilk gebelik 20 haftadayim yine çıktı tabi ama karın bölgem biraz vardı yine ordan alirdim sadece kiloyu insanlar çıkmış diyor evet hamile olduğum belli ama benm zaten ordan vardı biraz kilom vücut yapım zayıf ama ordan pek değildi 🤣
gncglozclk gncglozclk benım de 28+3 de de ravdevum 6 gun var gıdınce bende sorcak ıdrar yolu enfeksiyonu varsa o yapar dıyorlar 26 haftada vardı enfeksiyon da tek kullanımlık toz kullandım suyu 3 litreye cıkardım su mu ıyı geldı anlamadım ama agrım gectı yınede sorcam bakalım
Duygu8178 Hatice--- bende 17+1 olduk bugün benimde bu şekilde karnım birden çıktı yani anlamadım bende. Normal mi acaba ilk gebeliğim.
Hatice--- Duygu8178 ikincide daha hızlı büyüyor kızıma hamileyken 20 üzerinde birden büyümeye başladı bende ama yapı meselesi aslında ya 🌸