Hatice--- Melike_4949 kızımda 50 kg hamile kaldım 78le doğum yaptım 28 kg almışım 🥲 Alt bacak kısmında çatlak olmuş basen de olunca karnımda olmadı Palmers de kullandım beraberinde yada genetik bilemiyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım
Melike_4949 Hatice--- Aynen öyle canım ben o zamanlar bilinçsizdim nemlendirmedim birden kilo aldım evlendikten 1 2 sene sonra 30 kilo aldım 🙈🙈 çatlaklarımla mutluyum 😅
11-02- Hatice--- 20 den sonra belli olmaya başlamıştı 24 den sonra yan taraflara yayılmaya başladı göğüs kafesimin altına kadar şiş karnım şuan
Hatice--- 11-02- genel de kız da yanlara yaygın olup öne çıkıntısı çok olmaz derler ben hep şunu derim tamamen yapı meselesi sağlıkla gelsin paşa 🫶🏻😄
11-02- Hatice--- aynen öyle başlarda sivriydi ama şimdi öne değil yanlara yayılmaya başladı hayırlısı sağlıkla gelsin inş 🙏🏻🥰
_Tazeanne Popo sandım😂😂maşallah benimde 13 haftalık oluyorum yarın çıkmış yani çok erkenden çok seviyorum ama çıkmasını 😍
Hatice--- _Tazeanne ayy evet bi kaç arkadaş da öyle zannetmiş 😂😂 Çok güzel bir duydu ya onu fiziki olarak görmekte benim ikinci olmasına rağmen deli gibi mutluyum heyecanlıyım hepsi birarada ☺️
tugbatosun Hatice--- benim 16 haftalık hiç göbeğim yok normal bekarken giydiğim dar jeanleri falan giyiyorum asla belli olmuyor 🥹
Hatice--- tugbatosun benim de öyleydi kızımda özellikle zayıftım 50 kg düşünün 20 haftasından sonra çıkmaya başladı 💕
Mavimsii_56 Hatice--- tam ortasından cizgİsi varya ondan öyle durmus😂 bnmde aynı smdiden aldı basını gidio 23 haftalık daha🤣
Hatice--- Mavimsii_56 😂😂 evet bende öyle düşündüm Korktum sabah valla dedim hooop nereye öyle daha 16 hafta da 🥲
Hatice--- Hayatatli309 kızımda öyleydi benim de insan merak da ediyor 20 haftadan sonra çıkmaya başladı ve birden büyüyor 💕
gncglozclk Hatice--- 27 haftalık gorsen dogurcan dersın 😂 basından beri var doktor bıle hayret ediyor 😂 o sebepten dolayı karnım hep sert ve gergin
gncglozclk Hatice--- oyle yapıyorum da karnımda catlama yok kalcam da var bacak arkamda var anlamadım yani 😂😂 oralar gıttı gercı onemli de degıl feda olsun saglıkla alalım kucagımıza ıns 💕🤲
Hatice--- gncglozclk bende de olmuştu o kısımlarda aramıyor insan pek ama dediğiniz gibi sağlıkla gelsinler de insan hepsini göz ardı eder 💞
gncglozclk Hatice--- gerceten oyle 1 kılo alsam takan biriydım 12 kılo aldım suana kadar hıc umrumda degıl 😂😂