Sevcanozdemir Merhabalarr 😇 biz 32. haftaya girdik oğluşumla biraz ödemli ve şişkiniz mide yanmamız arttı bu ara yine 😌 sizler nasılsınız 32. Haftanız nasıl geçiyor, zorlanıyor musunuz 🥰
miniginannesi-1 Sevcanozdemir 32 haftalığız oğlumla hareketlerini aşağıda hissediyorum ara ara regl ağrısı gibi ağrım oluyo rahimde baskı var çok zorlanıyorum 🤦
glbyzgkhn Sevcanozdemir 32+5 1 haftadır mide yanması dışında bir zorluk yok şuan 😍 Bebisiniz kac kilo 😍
Ustunneliff Sevcanozdemir 32+1 haftalık kaç gündür üst üste midem yanıyor 🥹 birde boğazımda yumru gibi bir his var bugün geçmiyor 🥹 ağırlaştım iyice yatakta dönerken bile zorlanıyorum çok kiloda almadım 5 kilo aldım neden böyle oldu anlamadım karnımın bir tarafı çatlamıştı haftam ilerledikçe çatlaklar büyüyor ama tek tarafım çatladı neden bilmiyorum 😅
Cgllay Sevcanozdemir 32+2 olduk eskıden sadece geceleri hareketlıydı oglum suan heran hareket halınde 😀 ve git gide hareketleri sert atıyor bazen canım acıyor
tgbadlgzr Hafta olur mu 😂🫶🏻 Özel bölge ağrısı haricinde bir sorunum yok çok şükür ama bu özel bölge ağrısı yetiyor 😬 pelvik ağrısı deniliyormuş. Mide yanması bende de var rennie kullanıyorum rahatlatıyor. Bir de bugün ilk defa sersem gibiydim neden oldu bilmiyorum🥺 bu kadar 😂
Sevcanozdemir tgbadlgzr canım onlarda bende de var mide yanması karnımın alt tarafında ağrı 😌 normalmiş bu dönemlerde doktorum öyle dedi bana ☺️ ahaha inanır mısın bende öyleyim ağırlaşmaya başladık yavaştan sanırım kendi vücudumu taşımak zor geliyor 🥰
Sevcanozdemir miniginannesi-1 oy maşallaah canım aynı gidiyoruz 🥰 ben de son 3 gündür oğluşumun hareketlerini altta hissediyorum kuzum mesaneme bastırıyor benim yaramaz sürekli altta hareket ediyor 😇 baş aşağı pozisyona geçmiş olabilirler belki de artık 🐣
mevraca miniginannesi-1 benimde 32. Haftamdayım bebegi hep aşagıda hissediyorum baskı yapıyor korkutuyor beni çok 🥺
miniginannesi-1 Sevcanozdemir galiba canım ayağa kalkmaya korkar oldum valla sanki çıkacak gibi geliyor tövbe yarabbim 🤦
Sevcanozdemir glbyzgkhn mide yanması normalmiş canım rennie duo çok rahatlatıyor beni bilgin olsun 🥰 salı günü gidicez kontrole en son 3 hafta önce gittğimizde 1 kilo 270 gramdı herhalde 2 olmuştur şimdi 😍
glbyzgkhn Sevcanozdemir oy maşallah saglikal gelsin Dediginiz ilaca bende bir bakcam bu aralar cok oluyor gecelero aşırı zorluyod çok teşekkür ederim ❤️
Sevcanozdemir glbyzgkhn teşekkürler canım tüm bebişler sağlıkla gelsin inşallah 🙏 mutlaka kullanın bana çok iyi geliyor ☺️
Sevcanozdemir Ustunneliff ben 16 kilo aldım canım ben hiç yataktan dönerkenki hallerimi söylemek istemiyorum 😂 çatlakla ilgili bir şey kullanmıyor musunuz ☺️
Sevcanozdemir mevraca canım bence korkma normal dedi doktorum doğum yapan arkadaşlarıma da sordum son dönemlerde normalmiş ama için rahat etmyorsa yine de doktoruna bir görün rahatlarsın ☺️ sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi az kaldı şurada 🐣
glbyzgkhn mevraca ayaklar muhtemelen aşağıda ondan dolayı olabilir Benimkide ayakları aşağıda kasiklarimda hisediyorum hareketlerini Doktor bebegin pozisyonu ile ilgili bisi dedimi
mevraca glbyzgkhn sormadım gittigimde sorıyım hangi pozisyonda diye ama hıckırık tutugunda altlardan hissediyorum hıckırıgını
glbyzgkhn mevraca benimde oyle canım korkma gayet normal Benimkinin kafasi yukarda yani makat pozisyon hickirinca falan bende altan hisediyorum ve ordan tekmeliyor😊