Askcocuk Anneler 29. Haftada dogum yaptım bebeğim yogun bakımda süreç bu şekilde devam edip evladını sağlıkla kucağına alan güzel anneelerim banada moral olabilirmisiniz?
MerveKaya38 Askcocuk 22 haftalık doğum yaptı arkadaşım 4 ay küvezde kaldı bebişi 650 grm doğdu çok şükür şuan 3 yaşında yerinde durmuyor rabbim evladını sana bağışlasın inşallah biran önce kavuşursunuz inşallah ❤️
Cerenbelis1 Askcocuk bi tanıdığım beş buçuk aylık doğum yaptı 650 gramdı şimdi kocaman çocuk oldu okula gidiyor inşallah tez zamanda miniğiniz toparlar ve evinize dönersiniz 🙏🏻💗siz moralinizi yüksek tutun
Cigdemtrnn Askcocuk geçen sene riskli gebede yattım bütün arkadaşlarımın bebekleri o haftada doğdu ve hepsi yaşadı❤️
Melodimm Askcocuk Doğum birdenmi başladı?Merak etmeyin Allahın izniyle sağ salim evinize birlikte donersiniz insAllah🤲🏻♥️
MerveKaya38 Askcocuk solunum almada güçlük çekiyordu makineye baglıydı 4 ay mamayla büyüdü ama büyüdü şükür bir sorun olmadı kocaman erkek oldu bu süreç uzun sabır etmek gerekiyot bol dua rabbim sağlıkla kucagına koysun inşallahh
Askcocuk Melodimm suyum gelmişti azalmıştır ama toparlamaya basliyo gibiydim cuma günü aniden kalamam başlayıp durduralamayinca acil sezaryene alindim
22152215 Askcocuk okuldaki hocamız 29 da doğum yaptı 8 aylık kızı tombiş gibi maşallah hiç bi şeyi yok.
Elt60 Askcocuk 31 haftalık doğum yaptım. Şimdi 7 yaşında çok şükür 🤲 Onlar bizden daha güçlü annesi. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Cigdemtrnn Askcocuk gelcek annesi♥️ Sen güçlü ol benimde kızım küvezde kaldı her gün gittim yanına güçlü kalmaya çalıştım bol bol süt sağdım. Sende bunlara odaklan
Tipitip Askcocuk doğum nasıl başladı cnm benim 31+3 de . Sancım çıktı ciğer geliştirici yapıldı 2 gün oluyor şimdi de iki göğsümden süt şakır şakır akıyor. Sanki emziriyorum öyle akıp doluyor.
Askcocuk Tipitip ciğer geliştiriciler 16si 17si vurulmuştu kanama olup durmayinca apar topar sezaryen alındım umarım senin bebisin vaktini bekler sağlıkla kucağına alirsin
Askcocuk Melodimm bebek için kritik dolar erken haftada ve kilosu az olduğu için riskleri varmış bekleyip göreceğiz dedi
Deletedmom_85 Askcocuk daha erken haftalarda doğup sağlıkla hastaneden ayrılan bebislerin hikayelerini çok duyduk gördük burda içini ferah tut canım. Sebebi neymiş peki neden birden boşalmış suyu? Birde şuan nasilsiniz her şey yolunda mı?
Askcocuk Deletedmom_85 şu neden geldi hiç birsen demiyorlar ne yazıktır yalnız kanamanın sebebi önceki sezaryen dikislerimin ust karnıma yapışması ve plasenta dekolmaniymis