Sevvallo Merhaba kızlar burda doğum yapıp memnun kalanlar bilgi verebilir mi? Murat doruğa gitmeyi düşünüyorum doğum için. Hastane şartları ücretleri nasıldı doğum yapanlar var mı aramızda?
NewbieMommy Sevvallo Merhaba Mustafa Sağlama gidiyorum henüz doğum olmadı 22.haftamdayım. En son muayne 750ydi şimdi 1050 oldu diyen var 850 diyen var haftaya pazartesi kontrolüm var anca o zaman öğrenirim
Mdnozl Sevvallo bende yıldız medstar Koray dumana gidiyorum muayene ücreti 960 olmuştu sanıyorum doğum parası da 15 olmuştur
TugbaZmn Sevvallo kuzenim gidiyor medstar Murat doruğa muayene 1050 diyordu doğum 18.000 tl olmuştu 10 gün öncesine kadar
hatiisss Sevvallo merhaba ben Gülcan türkeli ye gidiyorum çok tatlı naif bi dr. Çok da memnunum her sorumun karışılığını dolu dolu alıyorum ücret ise 850 tl muane ücreti 18.300 doğum ücreti normal sezeryan farketmeksizin bu şekilde
Mdnozl Sevvallo geçen hafta gittim haftaya yine gidicem ama bence orası da 1000 küsür olmuştur 😅her gittiğimizde 150 tl koyuyorlar
dilarabulanik Bbbb0000 ben bir buçuk hafta önce gitmiştim 900 ödemiştim muayeneye doğum ücreti de 18250 demişlerdi Aralık ilk haftaya kadar zamnlanmazsa inşAllah Murat hocamla doğumumu yapacağım