Badgirl_ Aabbccc benim asilama degil ama yumurtlamadan 5 gün sonrada sırt agrm oldu suan 5+4 insallah sizinde oluyordur
Alottawarmheart Aabbccc spermle yumurta buluşup döllenirse tüplerde 7 günlük bir yolculuğa çıkıyor blastosist aşamasına tüpte geliyor ve rahme gelip tutunuyor😇 ağrı sızı olması normal 🩷hayırlısı inşallah hepimiz için 🌸 benimde bugün 6. Günüm
Fatmadali Aabbccc cuma günü bende ilk aşılama olcam ama ganol f kullandığımdan beri aşırı bir bel ağrım var :( doktora sordum bugün yumurtalıklar çalıştırdığımız için o yapar dedi bana
Badgirl_ Aabbccc belim canm hatta sağ tararım agryodu kaburga arası gibi bisey tam tarif edemiyorum ama 1 gün boyunca ağrı kendini baya belli etti sabahına hafifledi sonrada geçti
Aabbccc Badgirl_ evet benimde öyle kaburga kısmı aşağı kuyruk sokumuna kadar iniyor ağrı ama en çok ortası yani
Badgirl_ Aabbccc ayni benimde oyleydi canm insallah bu ay edet olmaz guzel haberi alırsın test yaparsam benide etiketle😁
Aabbccc Badgirl_ tamam canım inşallah güzel haberi paylaşırım seninle 😘🙂hevesleniyorum buradaki hanımlar hep gebelik belirtisi olduğunu söylüyor da bu sırt ağrının ilk defa bu kadar böyle değişik bir ağrım oldu ya
Badgirl_ Aabbccc benimde ilk kez oldu canm normalde benim bu 3 gebeligim ilk bebegimi kaybettim kızım 5 yaşında bunda böyle bi belirti yasadim yumurtlamadan tam 5 gün sonra oldu
Aabbccc Alottawarmheart 5 günde de döllenme olur mu ki canım 7 gün olması mı gerek😗hayırlısı olsun senin için de canım bir gün var aramızda agrin falan var mı canm🤍
Aabbccc Alottawarmheart Blastotist dedinuz ya canım döllenmeden 5ve 6.gun oluşuyormus Google dan baktim
Alottawarmheart Aabbccc ben 7 günde rahme geliyor diye okudum canım Allah bilir tabi Google da okuduklarım hep bunlar