Miniksena Hanımlar merhaba. Akşam et kavurma yaptım. Biraz soğusun ben de dinleniyim derken uyuyakalmışım gece mutfakta kaldı yani. Bugün öğlen de onu yedim karnımda biraz ağrı oldu ve ishal oldum. Şimdi iyiyim. Sizce zehirlenmiş olabilir miyim başına böyle bişey gelen var mı
Bskrt Miniksena kavrulmuş et bozulmaz hemen ondan değildir, ama buzluktan falan çıkardıysanız belki bakteri üremiş olabilir
Calasun Miniksena isaale kusmada eslik ederse zehirlenme oluyor diye biliyorum ben oyle yasamistimdim birde takip et tek sefer isale cikmak degil devami onemli sen yine yogurt ye sivi tuket icin rahat etmicekse doktoruna sor istersen
Miniksena Bskrt bi gün önce buzluktan çıkardım buzdolabında buzu çözülünce de dün akşam kavurdum. Zaten mutfak da çok sıcak değildi ama başka da dokuncak bişey yemeyince korktum biraz
Miniksena Calasun kusma da mı olmuştu sizde serum falan mı verdiler? karın ağrım olunca hemen yoğurt yedim zaten biraz daha iyiyim ama şimdi tekrarlamaz inşallah
Miniksena Bskrt sonrasında biraz daha rahatladım zaten dikkat ettikçe başıma bişeyler geliyo :) bebişime bişey olmasın da :) teşekkür ederim
Calasun Miniksena yok serum vermediler isali ilk gun kesmek icin dogal gidalardan destek aldik patates, muz gibi devam etseydi fitil vericekti bebege zarari yok hamilelikteki zehirlenme demisti doktor tabi su kaybina dikkat etmeniz gerekiyor