Sevdeeeee 2 li tarama riskli çıktı, Fetal DNA yaptırdım. Aynı durumda olanlar? 3 lüsü iyi gelenler oldu mu ?
Yarindanumutluanne Sevdeeeee fetal DNA yaptıranlar 3lu 4 lu yaptırmıyor. Onalra gerek kalmıyor sadece detaylı ultrasona giriyorlar. Ben 2 li yaptırmadan direk fetal dna yaptırdım ve detaylı ultrasondan başka teste gerek kalmadı
Kizlarin_Annesine06 Sevdeeeee 2li taramam riskli cıktı 3lu yaptırdım riskli cıktı amniyosentez yaptırdım temiz cikti
Krtcm Yaş riskim çıktı hiç bişey yapmadım ayrıntılı ultrason vaktimde geldi bakalım ona giderm galiba
Sevdeeeee Krtcm 2. Gebeliğim 29 yaşındayım ortaya ikisinin oranıyla bir şey çıktı. Sizin oranınız kaç
Sevdeeeee Yarindanumutluanne evet onu biliyorum sadece fetal DNA yo herkes yaptıramıyorda 3 lüye giriyor ya onu sormak istedim 3 lü de de sıkıntı çıkıyor mu acaba
Sevdeeeee Bahar1644 14 Fetalden sonucum inşallah temiz çıkarsa ayrıntılaya gireceğim. Ultrason bulgusu olmadı 2 li de
Sevdeeeee Krtcm annemde böyle olmuştu 36 yaşındaydı karnından sıvı aldılar temiz çıktı sizinki de inşallah öyle olur ultrason bulgusu falan olmaz 🙏
Sevdeeeee Kizlarin_Annesine06 ay ne güzel benim de Fetal temİz çıkar inşallah sonuç bekliyorum vakit geçmiyor. Kimisi de doktorlar risk almamak için en ufak bir şey de bunu yapıyorlar diyor 😒
Beyza51- Hayır 390/1 çıktı yaptır diyen doktor da oldu gerek duymayanda detaylıda hiç bir sorum çıkmadı içim rahatladı