Merhaba kızlar
Bende burda doğum hikayelerini heyecanla okuyanlardanım🥰
Şimdi konumuza geleyim 38+4 de 14 ekimde yalancı sancılarla muayene olmaya gittim ve doktorum 3 cm açıklığımın olduğunu söyledi bebek iyiydi hiçbir sıkıntı olmadığı için doğumu başlatmak istemedi bekliyelim dedi eve geldim 18 ekime kadar yalancı sancılarım oldu 18 ekim gece 12:00 da sancılarım oldu tekrar ben hala yalancı sancı zannediyorum gece çok fazla uyuyamadım sabah eşim 7 de işe gitti 7 den sonra sancılarım 20 dk 15 dk da bir gelmeye başladı regl ağrısı ama şiddetli 😃 öğlen 12 ya kadar böyle devam etti eşim geldi 12 de lavobaya gittim ve nişan gelmişti ondn sonra sancılarım daha sıklaştı 10 dk 5 dk oldu hemen hızlıca hazırlanıp hastaneye gittik doktor bi baksınki açıklık 7 cm olmuş 🤭 acil doğumhaneye götürdüler hemşireler bi yandan üstümü çıkarıyor birisi damar yolu açıyor biri nts bağlıyor neye uğradığımı şaşırdım açıkcası 😄neyse sonra 20 dk bekledik sancı çekiyorum tabi ebe alttan muayene etti 8-9 cm olmuş dedi ama bebeğin kafası yukarda ıkanman lazım dedi 2-3 kez ıkındım ve kafası aşağı geldi ondan sonra flim koptu bende heryerim uyuştu bi panik oldum 😃 3 ıkınmada kafası çıktı tekrar ıkındığımda doktor vücudunu çıkardı ve göğsüme koydular bebeğimi o an okadar güzeldiki birde rahatlama hissi benim doğum hikayemde bu şekilde☺️ rabbim normal doğum isteyen herkese kolay doğum yapmayı nasip etsin inşallah merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirim 🥰