Slc Daisy0000 baaa yıllll dımmmm sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün huzurla uyusn. 🤲imkanım olsa odasi olsa aynen bu şekilde isterdim hem çok ferah duruyor
Daisy0000 Slc Çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun, beklemediğiniz yerlerden güzel imkanlar çıksın inşallah 🥰Benim bebiş doğdu 4 aylık, sizde sağlıkla kavuşun inşallah 🙏
Minimalite Daisy0000 tonlarına bayıldım çok farklı çok güzel olmuş hayırla kullanır yavrunuz inşaAllah
ikibaloglanannesi Oğlum 8.5 aylık kiracı olduğumuz için gardrop,karyola ve montessori ahşap sandalye masa ve oyuncak sepeti şeklinde yaptık. Az ve öz🌺🙏🏻 Kendi yatak odamda ise mobilya beşiği var ama onu elimden çıkartıp e bebekten park yatak alacağım. İlk 2-3 yıl yanımda yatacak💫
e_blue_sky_a filizmom çilek bebek odası takımlarına bakmanızı tavsiye ederim. Pusetini anne yanını osunu busunu herseyini koyarsın boş kalmaz
okk filizmom ben anne yanı park yatak aldım odama koymak için ama odada hazırladım genc odası gibi hazırladım bebek odası degil dolap şifonyer ve yatak aldım hepsi ikeadan 3 ürüne 14.5 ödedim onun dısında bir şey almadım. Duvarları eşimle başka renk boyadık sonra yapıştırma sticker alıp süsledik 🤷🏻♀️
filizmom okk aa çok uygun olmuş ben sadece dolap 20 tutar diye düşündüm çünkü geçen sene arkadaşım 4 kapaklı 13 aldı. Ben de 4 kapaklı istiyorum ileride kardeşi olursa onu da yer olsun diye
Kullanici4141 Anne yanı için çilekte böyle bir beşik buldum fiyatının uygunluğu beni çok düşündürdü sizce nasıldır
cutecik Kullanici4141 bende çileğin bu modelinin sallanan beşiğini kullandım ama boyutu daha büyüktü 3 yaşa kadar yattı ve çok memnun kaldm
zeyshnn Kullanici4141 Bu ürünü aldım, kısa sürede teslim oldu malzemesi de gayet kaliteliydi. Sarjlı tornavida ile kurdu eşim fakat içinden elde kurulum için de gerekli tüm malzemeler çıkıyor.
semraveogluslari filizmom var ama benim oda da 25 aylık bir ergen olduğu için dağınık neymiş bu 3 yaş sendromu ya hiçbirşeye elimi süremiyorum ama ben dolap şifonyer ve bebegımın beşiğini koymuştum yanıma ayrıca anne yanı almıştım anne yanını kaldırdık oğlumuzu odaya yerleştirdik ama aramızda uyuyor 😅 uyuyunca odasına koyuyoruz gece ağlayıp yanımıza geliyor aslında ilk zamanlar uyuyordu ben yanında oturuyordum o uykuya dalana kadar ama artık bunu yapamıyorum bel rahatsızlığı olduğu ıcın hamıleyım oda dik oturmamı zorlaştırıyor babası yanında oturuyor onuda istemıyor illede anne olucak yani bizde yatakta uyutup yatağına öyle götürüyoruz ben şimdi montesorri bir yatak yaptırcam 👍