Dilooo
Kalitesinden memnun kaldım ben aldıktan sonra 3 kere zam geldi zam duyurusu üzerine almıştım bende 4 kapaklı tercih ettim gayet geniş kullanışlı yanlış hatırlamıyorsam 1800 lira fark vardı modeli beğendiysen biran önce al derim bu fiyata güzel kalitede bulman pek mümkün değil zaten artık çünkü nevresim yatak herşey dahil bu fiyat ama bizden kurulum ücreti istemediler burda dışı mı oturuyosun?
Bende gri ve beyaz arasında kalmıştm ama beyaz tercih ettim kız erkek ikisinede olcak bi takım ve bi ferahlık verdi iyiki beyaz almışım diyorum.
Bide yatak baya büyük odasına park beşikte aldım yanında rahatlıkla yatabilirim tek kişilik yatak gibi Yavru yatağıda var orayıda nevresimleri oyuncakları için kullandım.
Teslimatta benim biraz geç geldi ama benden kaynaklı geç geldi ben çok önceden almıştm depoda bekletiyodum teslimat için aramışlar eşimi 2 hafta daha iş olduğunu söyleyince bizim teslimatı ileri tarihe yazmışlr 2 haftada değilde 3 haftada geldi nevresim seçimi için aradığımda da sistemleri gyet iyi yardımcı oluyolr aradığımda ulaştım bilgi aldım tertemiz iş yptılar gittiler memnun olmadığım bi nokta olmadı kullandıkça daha iyi anlaşılır tabi