Seval0sevall 7 gün oldu reglım Hafif lekem geliyor çok az ama sağ sol kasık ağırsı ara ara oluyor neden acaba ilk defa böyle oldu
Zeehraaaa Seval0sevall cnm bende regl olduğum halde hamile kalmışım haberim yokmuş. Üzerine 7 gün normal adet gördüm sonra bi daha hiç olmadm adet
Seval0sevall asel_55_61 nasıl hamileyim hastalığım daha yeni bitti olabilir mi 1 ilişkiden tuhaf hissettim ama degerlendiricem
Zeehraaaa Seval0sevall canım bendede öyle oldu diyorum ya. 7 gün adet gördüm bir daha hiç adet görmedim ilişki de yaşanmadı o arada hiç diğer adete kadar. Öğrendim ki 5 haftalıkms
Seval0sevall Zeehraaaa anladım cnm bugün 7 günü 2 gündür kanamam hafif geliyordu ben bitti anlamında algılandım Kısmet eğer öyleyse çok sevinirim geçen ay düşük yaşadım çünkü
asel_55_61 Seval0sevall bak bende agustosta düşük yaptım Eylül’de hamileyım şuan 7 haftalıgız cok şkur
Seval0sevall Sevinc-Berna87 on birlikte takip edelim başlamalımıyım sence gün aşırı ilişkiye yoksa beklim mi
Seval0sevall asel_55_61 6 eylülde düşük yaptım bende 1 kere beraber olduk reglımın 4 günü artık gelmemişti leke sonra bida geldi
Seval0sevall asel_55_61 cnm peki regl oldun mu düşükten sonra benimki bitti reglım 3 gündür nasıl anladım hamile oldugunu
asel_55_61 asel_55_61 adet gecıtı erken gebelik tst yaptım bide leke geldi düşügümde öle olmuştu anldm sen gtınmı doktora kac haftalık hamilesin