Aysedgl Haftadayım bebegim cok hareketli artı oyle baskı yapıyor ki alt tarafıma sanki cikacak zannediyorum saga sola donerken bile acı veriyor baskıdan dogum kanalina girmeye.felannmi zorluyor acile vs. Gitmelimiyim bilemedim ki bas asagi pozisyonda demisti en son doktor dogum pozisyonu yani 10 gunum var daha kontrolumuzede bilemedim ?
miniginannesi-1 Aysedgl 32 hafta oldum bende bugün bende aynı şekildeyim baskı hissediyorum ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyor dönerken zorlanıyorum
Hilal_blc Aysedgl benimde o haftalarda ayni sikayetlerim vardi 34 de kontrole gittim bebek dönmüş diye o agrilar oluyormus
BabyBlueee Aysedgl Ben de 34 haftalığım ama hala dönmedi baş aşsağı 🥺 ilk doğumum normal olduğu için bunuda öyle istiyorum ama okadar rahatki paşam hiç dönecek gibide değil
miniginannesi-1 Aysedgl böyle devam ederse eğer yarın mesaj atıcam çünkü hareketlerinide aşağıda hissediyorum
Tulipati miniginannesi-1 evet ayağa kalkınca bazen tövbe çıkacakmış gibi ama 31 de kontrolde baş aşağı olmuştu artık ondan sanırım
Aymiram Kızlar bence korkmayın ya artık bebek dogum pozisyonunu aldığı için aşağıdan tekmeliyor sizi çok normal ben 29 hastalığım ben şimdiden öyle korkmayın yani 🙂