mimar_anne Taze_anne1990 omurilikten anestezi veriliyor sancı ve doğum esnasında doğumdan sonra da çıkarılmıyor sancı ağrı sızı hissetmeden doğuruyorsun prenses doğum
Gmzkzk Taze_anne1990 ben yaptım cok gzüeldi ne agrı ne başka bişey hisssediurosınuz 10 cm açılmam oldu doğuma giderken bile saçımı tarayıp gittim cok ilginç bişey ya insan hayret ediyor gerkecekten açılman olıyır ve hiç hissetmiyrosun doğumdan hemen sonrada uyuşukluk falan kalmadı yürüyebildim baş agrısı vs olmadı hiç
svgkrtozdmr Minigiim-vebenn52 dün egitimim vardi. Anlatan ebe mecbur kalmadikca anne dayanabildigi istedigi surecte takmadiklarini ifade etti. Ayrica da takildiginda da bebege zarari olmaz anneye bas agrisi yaparmis bi muddet onda da kahve falan oneriyolarmis
mucizeeemmm svgkrtozdmr bende oldum epidural bi hafta sonra baş ağrısı yaşadım o yüzden mi acaba o kadar kötü zamanlardı ki kahve ilaç hiç birşey geçirmedi yine hamileyim yine yapacağım ama korktum Şuan baş ağrım yine olursa
Alexab Gmzkzk kaç cm açıklıkta yaptılar epidurali ? Ve doğum yaparken bebeğin çıkması için doktor müdahale etti mi?
Gmzkzk Alexab sanırım 5 cm di acılmam suyumuda 7 cm de patlattılar muane ederken epidural oldğu için agrı hisstmedim
Gmzkzk Alexab Alexab bol bol ıkınma yaptırdılar doktor kesi yaptı müdahale olarak doktorun yapacagı bişey olmuyor sadece ıkınmamız gerekiyor o kadar
Minikperi Aysoshh yapmıyolr ama bu şehir hastanelerinde yaptıklarına dair söylentiler var kimse net bilmiyor. Ama epidural bir çeşit anestezidir ve devlet hastaneleri normalde doğumlarda böyle bir şeyi prosedür gereği yapmazlar.
Rukiyeklnc Ben bugün epiduralle normal doğum yaptım sancımı bir miktar azalttı ama tamamen kesilmedi ağrım ve bacaklarım uyuştu kalbim kötü oldu yere yığıldım kaldım kötü bi deneyim yaşadım
mucizeeemmm svgkrtozdmr inşallah öyle olmaz 🥲 mecbur yapacağım ağrım gitsin diye bakalım baş ağrısı olursa yazarım
svgkrtozdmr svgkrtozdmr benim de sabah nisanim geldi kasilma ve agrim var kontrole geldim. 40. haftamdayim. Suan nst deyim duruma gore yatisim yapilip dogum baslatilabilir 🙊