@“Gul2769__”#
Gul2769__ çok şükür iyiyim canım teşekkür ederim 6 gün hastanede kaldım serum antibiyotik şeklinde günümüz geçti ve sonunda atlattım internetim olmadığı için son durumumu paylaşamadım özel enfeksiyon doktoru çağırdı doktorum Allah razı olsun binlerce ve birde o doktor baktı aslında çok güçsüz bir enfeksiyon olduğunu ama neden geçmediğini merak etmişler ve en son çıktığımda doktorum hamile iken alt kısma asla su deydirmemem gerektiğini söyledi aksi halde asla geçmez dedi daha sonra 3 gün kullanacağım antibiyotik verdi çok fazla güçlü bi antibiyotikmiş o yüzden 10 kullanılan ilacı 3 gün kullanmamı söyledi şuan kullanıyorum bol su içiyorum pazartesi günü tekrar kontrole gidicem ama hastane sürecim zordu günde 3 doz antibiyotik koldan alıyordum ve 4 litre serum takılıyordu Allah hiç kimseye böyle birşey yaşatmasın inşallah 🥰🍀 karnımda hem bebek büyüdüğü için oluyormuş birde enfeksiyondan kaynaklı tetikliyormuş şuan bebeğimde bende iyiyiz Allah’ıma şükür o kadar korktum ki birşey olucak diye inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza güzel annelerim 💜