gulsenikramina Çevremde baktıklarımın hepsi doğru çıktı çocuklarının cinsiyeti net olan anneler bana doğum tarihlerini ve son adet tarihlerini yazarlarsa doğruluğunu kanıtlayalım lütfen 🥰 doğruysa cinsiyeti öğrenemeyenlere tahminde bulunuruz 🙈
Sahsenem34- gulsenikramina 02.1998 doğum tarihim 30 mayıs 2023 son adet tarihi Bak bakalım doğrumu xinsiyetimiz belli bizim
Ustunneliff gulsenikramina 24.01.1998 Son adet tarihi başlangıcı mı olucak bitişi mi eğer başlangıcıysa 12.03.2023
Aleynanin_annesi34 gulsenikramina inan ki bilmiyorum Allah söyletirdi ama erkek mi kız mı bilmiyorum siz tahmin mi yapıyorsnz sanırım görünce bende yazmak istedim benim belli değil arkası dönüktü 😊
cokbilmismom gulsenikramina evet Çin takvimi oda aynısı çünkü başka ne olabilir, sizde dogum Tarihi ve son afet tarihi istiyorsunuz yani ne farkı var ahhahagsga
Deryasahiny gulsenikramina 03.12.1987 doğum tarihim son adet tarihi 19.09.2023 ama tüp bebek benim transfer tarihim 02.10.2023 sizce ne oluyor cinsiyet
gulsenikramina Deryasahiny son adetinize göre erkek tedavinize göre kız ama genelde tedavi görüp bebeği olanların kızı oluyor benm ablamında öyle olmştu bi kaç tanıdığnda