-nazli00 Kızlar 3 gündür kızım sol göğsümü emmiyor napmam lazım sadece sağ göğsümü emmek istiyor kızım Şuan 1buçuk yaşında neden böyle yapıyor olabilir başına gelen oldumu daha önce ne yapmam gerekiyor
Glcn12 -nazli00 bende oğlum da çektim o sıkıntıyı 40 günlüktü sağ göğüsümü etmeyi bıraktı bir daha emziremedim yapmadığım şey kalmadı ters bir şekilde verdim yok karanlıkta verdim yok aşmayınca almıyor bazı çocuklar inşallah ikinci bebeğim emer sağ göğüsümü yoksa şekil bozukluğu oluyor
lesalgac1 -nazli00 kızım doğduktan sonra sağ göğsümü emziremedim hiç hem benim tersime geldi hem o almak istemedi… nerdeyse 1 yaşına geldiğinde hem sağ hem sol emzirmeye başladım. Şuan 15 aylık hanımefendi keyfi bi sağ bi sol oyun yaparak emiyor😁
EbruKLM -nazli00 benim kızım 16 aylık.. doğduğundan beri sol memeyi veremedim almadı denemediğim kalmadı almayınca almıyor… şimdi hamileyim mecburen kestim..
-nazli00 Glcn12 acaba ne yapmamız gerekiyor ben acımıştır diye sağdım verdim gene almadı sadece sağ göğsümü alıyor
Aylinnnnnnn Glcn12 sizinkide baya küçükmüş ama bebek 1 buçuk yaşındaymış gayet memeyi bildiği yaşta başka bişey vardır mutlaka bu zamana kadar emmiş çünkü büyük ihtimal yavaş yavaş memeyi bırakacak olabilir
Aylinnnnnnn Tadında farklılık olabilir bı tadına bak istersen regli donemindeysen veya hastaysan tadı değişir ondan reddedebilir