Mmnj Badesmmom aynı durumu yasamısız hemen hemene 40 + da ne suyum ne ağrım ne acılmam ve ayrıca suni sancı verildi ona ragmen iki santim acılmam oldu suyum da gelmedi sunî sancı da işe yaramadı agrım olmadı en son acik sezeryana girdk apar topar
Badesmmom Mmnj işte bende bu durumu yaşamamak için beklemek istedim ilk doğum olsa gene neyse ilki normal benim ikinci sezeryan olsun da istemiyorum suyu vs bebeğin hersey yolunda o yüzden ebe 5 gün daha bekle dedi bakalım inşallah normal olur
Pinar0808 Gmzkzk bende epiduralle doğum düşünüyorum da o yüzden sordum.inşallah bizim doğumlarımızda kolay olur 🤲
Mmnj Badesmmom haa inşallah Can’ım sağlıkla alırız kucagımıza kaç haftalıksın şuan ben ilk sezeryan oldum asla yapamadım normal doğum oğlum artık içinde bunaldı kalpi yavaş atmaya atmaya başlamıştı acil girdim sezeryana ikinci de planlı sezeryan olcak o yüzden 31+4 haftalıgım prensesle 🌸🥰
Badesmmom Mmnj 40 haftalık olduk diyelim yarın tam 40 hafta oluyor. Herkes sağ salim kavuşsun inşallah bebeğine 🌸🩷
Ozge_29 Badesmmom Bende yarın 40 haftalık oluyorum 41. Haftaya kadar bekleyelim dedi kendisi gelmezse suni sancı ile doğumu başlatacaklar diğer çocuklarımı da öyle doğurdum zaten keşke kendisi gelse ama yokk gelmiyo:)
Badesmmom Ozge_29 sizin kaçıncı bebişiniz Benim ebe hiç açılma olmayınca suni açmıyor dedi bende bekleme kararı aldım yarın doktoru aricam beklemek istiyorum diye
Ozge_29 Badesmmom Benim dördüncü canım:) üçünü de suni sancı alarak doğurdum sıfır açılma sıfır sancı ile bu da öyle olacak gibi duruyor son bir haftamız kaldı.
Ozge_29 Badesmmom Tabi ki açılıyor yani ben öyle doğurdum yatışım yapıldı vajinaya açıcı bir fitil yerleştiriliyor damar yolundan da suni ile desteklenince açılmam oldu doğurdum süreç biraz uzun olabiliyor bazen ama sezeryan olmak istemediğim için dayandım ben:)
Badesmmom Ozge_29 Rabbım kolaylığını veriyor Allah herkese sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin