ummanela Merhabalar, tecrübelerin önemli olduğunu düşünüyorum. Öneri olarak İstanbul Anadolu Yakasında Özel hastanelerde hangisini tavsiye ediyorsunuz? Doktor olarak kimlerin yaklaşımını beğeniyorsunuz? Birbirimize tavsiye verebilirsek çok sevinirim☺️🌺
Hsrt80 ummanela ataeheri Medicana Sibel zorbas istigram ve yorumlarına bakabilirsin 3 doğum onda yaptım koşuyolu Medipol Seval pata var ogreen arkadaşlar doğum yaptı cok menbunkar çok ilgili bir Dr
ummanela Hsrt80 çok teşekkür ederim medicana ataşehiri çok duyuyorum çevremden💐 Doktora da bi bakayım insallah
Lavinya24 Bana da Medical Park Pendik Dr.Halide Yüksel önerildi haftaya gidicem kendisine. Giden herkes çok memnunmuş. @ummanela
ummanela Lavinya24 oendik biraz bana uzak kalıyor ama yine de gittiğinizde buraya yorum bırakabilir misiniz☺️
tambirleydi Lavinya24 ben de duydum kendisini ama muayene ücreti biraz fazla geldi. Acaba hastanenin doğum fiyatını biliyomusunuz?
Lavinya24 tambirleydi şuan için bilmiyorum ama sanırım 25bin bandında bir şeydi. Gittiğimde onuda sorucam burda yazarım öğrenince
Passions Çamlıca hisar hospital umut tiryaki gerçekten çok tatlı bi güleryüzlü bi kadın çokta ilgili bi doktor ona da bakabilirsiniz🌸
ummanela Passions ben hisar internationala bakmıştım hastaneyi çok beğeniyprum ama çamlıcayı bilmiyorum oraya da bakayım bi