8mucizem8 Kıız uygulamaya göre sonnn 40 günüm kalmış allahım kızıma sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip eder inşallah aminnn bütün hamilelerimize güç kuvvet ver allahım bebeklerimiz sağ Salim gelsinler🙏🏻 sizlerin kaç günüsü kaldı😁🥳
ElayAysen 8mucizem8 Uygulamaya göre 36 gün. Evet. Sag salim kucagimiza alalim da ailelikce ne zaman geliyorlar gelsinler. Allah ne zaman isterse gelsinler 💚 İnşeAllah Amin Hayırlısı 💚
8mucizem8 Anne1__ ay maşallah valla 34 haftalığız bu ağrılar bizi o güne taşır mı bilmiyorum sizin hiç şikayetiniz varmı
Anne1__ 8mucizem8 şuna var 😂 uyandım uyanalı belim inanılmaz sancılanıyor ama yalancı sancı sanırım biraz bekleyip anlamaya çalışıyorum 😂 siz de bu zamanlara hayırlısıyla inşallah geleceksiniz💖💖 zaman hızlı geçiyor
minikmucizeemaak 8mucizem8 Uygulamaya göre son 51 👶🏻🍼 Sağlıkla kavuşup, sağlıkla büyütelim. Anlamadan, kolaylıkla doğurmayı nasip etsin Rabbim hepimize 🤲🏻❤️
karanmom Meryemcamm aslında 11 Çarşamba yatisini yaparız dedi doktor normal doğum bide doğumu başlatacak
karanmom 8mucizem8 valla bilmiyorum yolumuz 2 saat deyince Çarşamba hazırlıklı gel dedi başlatılabilir dedi böyle ikilemli hiç bilgim yok meraktan ve heycandan oluom