Burcum12 Kızlar geceden beri beş dk sa bir ağrım oldu duş aldım ama hala devam ediyor benim gibi olan var mı
Slc Burcum12 doktora git hemen doğum sancısı olabilir duznli giren ağrılar doğum başlatr belinde bıçak kesisi gibi olur karnına girer kndini sıcak tut heemn hastaneye git bebek gelmek istiyorsa riske atma son haftalarda
avakadominigi Burcum12 battaniye sarın çorap giy ayaklarına bacak arana sıcak su torbası koy gidiceniz hastanenin uzaklığı yakınsa acele etme biraz daha sancın artsın
Trldyg Burcum12 benimde var ama hep 10 dakikada bir falan geliyor gece de iki kere uyandım 38 haftalık bizde
Bircandeniz Doğumun başlıyor olabilir. Benim otururken ağrım çok oluyordu. Karnının şeklinden de anlarsın normal halinden başka bir şey oluyor.
Trldyg Burcum12 adet sancisi gibi alt bolgelerimde Belimde ağrıyor Nişanı gelmişti 3 gün önce Hafta sonu dogum olur demişti doktor Ama bekliyoruz bakalım
Burcum12 Trldyg benim de aynısı gibi ama nişanım da gelmedi suyum da gelmedi yani acaba bu ikisi olmadan da doğum oluyor mu
Kaderrhamza Burcum12 oluyor canım benimde bel kaşık ağrısıyla başladı takip ettim sıklasinca gittim doğum sancisiymis açılmam oldu sonra doğum yaptım suyumu doğumda patlattılar hatta sadece sancıyla doğuma gittim