Caglasmsk Aysenurmusabeymen @Deletedmom434 36da dogum yapmıştı galiba bi sorunu yoktu bebeginin masallah. Yani bebekten bebege degisiyor canim solunumuna emme refleksine felan bağlı
EMFE Aysenurmusabeymen ben bugün doktorumla konuştum. 36 sonra her an bekliyoruz sıkıntılı bisey olmaz dedi .kuzenim 35 haftada doğum yaptı 2 gün küvezde kaldı şuan 11 aylık hiç bi sıkıntısı yok
Nuuurrr Aysenurmusabeymen 36+5 te yaptım 28 günlük olduk bile biz kilomuz düşüktü onun haricinde hiçbir sıkıntımız yoktu çok şükür toparladı bile bebişim🙏
Aysenurmusabeymen Ysn yok hayır da sancılarım çok oluyor olacak diye korkuyorum en azından bi 10 15 gün daha beklese bi sorun çıkmayacak baskı sancı çok
Annesininumudu Caglasmsk aynen canım ben 32+5 te doğum yaptım bebeğim hala kuvöz de kilosu yerinde ama emme refleksleri gelişmemiş bekliyoruz
Aysenurmusabeymen EMFE içim rahatladı inanın artık bi yöndende olsun gözüyle de bakıyorum bi sorun çıkar diye de korkuyorum sancılar sıklaştı
Aysenurmusabeymen Nuuurrr ben kızımı 38 haftada 2800 aldım kucağıma şimdi oğlum 2 buçuk Du en son 34 de
Aysenurmusabeymen Nuuurrr benim 34 de 2 buçuk Du 2 haftada az bi şey daha alsa yine küvezsiz kurtuluruz sanırım ama en iyisi beklesin bebiş
Esra12 Aysenurmusabeymen benim de 36 sancım var nst de sancı da çıkıyor doktor 38 de alacak şimdi alsa sorun olabilir dedi bana inşallah beklerler 15 gün daha
Cansumehmet Annesininumudu 36 da doğum yaptım solunum sıkıntısından yoğunbakımda bebeğim 4 gün oldu 😔😔
Ysn Cansumehmet ciğer geliştirici oldunuz mu Allah en kısa zamanda sağlıkla evine dönmeyi nasip etsin yavrunuzun
Annesininumudu Cansumehmet yaa bebekten bebeğe degisiyo galiba bizim solunum sıkıntımız yok gayet iyi solunumu ama emme refleksi yok göğsümu tutamiyo