MehtapGkmn Rüyamda doktora gitmiştim doktor bana bakıp kagıda kızın olcak yazıyodu herkesde tersi olur fln dedi ama kızım olucak 🥰
bebeksu0 Hilalcr doktor bana erkek dediğinde isim bulup ahşap isimlik bile yaptırmıştım sonra kız olduğunu duyunca şok olduk ama çok sevindim ben kız o kadar istiyordum ki 👼🏻 detaylı ultrasonda da görünce iyice emin oldum yani erkek döndü kıza hiç belli olmuyo rüya falan tabi çıkan olur ama %100 doğruluk payı yok hiçbirinin hatta bazen doktorun dediği bile 😂😂😂🩷
Asel_27 Hilalcr bende hamile oldugumu öğrendiğimden sonra kız çocuk görmüştüm rüyamda ve cinsiyeti kız gerçektende ,bilmiyorum çok fazla kız istediyim için psikolojikmi gördüm rüyayı yoksa habercimiydi😂
Hilalcr Asel_27 benim kız olacağına dair hiç inancım yoktu açıkçası herkes erkek deyince onlardan etkilendim sanırım. Rüyayı bir gece ansızın gördüm bence haberci rüya oldu 🤭 çok merak içerisindeyim
Meeryem Hilalcr benmde cin takviminde erkek cikti ama ruyamda bende kız gormustum hatta ilk bastam beri erkke hissetmeme ragmen ruyamin etkisinde kalip kizim olucak dedim ama oglum oluyor 💙
Hilalcr Meeryem şu an ben de aynı sizin gibiyim ikisi de başım gözüm üstüne tabiki ne olursa olsun sevineceğim🧡 ama bir tık rüyaya kaptırmış olabilirim🤭
MF0127 Hilalcr rüyamda oğlan çocuğu kocalamistim. İlk bebegimde kızım oldu ama ben kovalayıp yakaladigim için erkek bebek daha sonra olacak diye düşündüm o zaman. Bir kizim vardı şimdi birde oğlum olacak inşallah. 🥰
Hilalcr MF0127 ne kadar tatlı bir rüya😍 ve gerçekten çok şanslısınız bir oğlan bir kız hayalim benim🧡 sağlıkla kucağınıza alın
Meeryem Hilalcr hayrlisi ile olsunda kiz erkek gercekten farketmiyor allah herkesn gonlune gorw versn
Dilken Ben de rüyamda erkek olacağını gördüm çevremdeki herkes, eşim dahil kız diyordu ben de hiç ümitlenmeyin erkek olacak rüyasını gördüm diyordum ve öyle de oldu 🤭 40 gün sonra oğlumuza kavuşacağiz inşaallah 😍
Zehraok72 Dilken bnde ilk 7 haftamda rüyamda kız bebegi görüyordum ama 11 haftamda doktora gidiyordum ultrasyondan doktor bakınca erkek olacagını söylüyordu bana ve hatta pipisini bile gösteriyordu ee şimdi bnm kızmı olcak erkek mi 😂😂
Zzgee Doktora cinsiyet igrebkeye gitmeden önceki gece rüyanda bebeğimi erkek olarak gördüm ve gerçekten erkek çıktı:) inanmam ama çık takviminde de erkek çıkmıştı oda tutmuştu. Cinsiyet mühim değil sağlıkla gelsin yeter ki bebislerimiz
Jalovemes Hilalcr ben her rüyamda kız bebek gördüm ismini gördüm yüzünü gördüm sonuç oğlumuz oluyo 😂 tutan vardır illaki benim çin takvimi de tutmadı makas bıçak tuttu ama
Hilalcr Jalovemes hepsinin ihtimali %50 sonuçta denk geliyor biz de bir şey sanıyoruz annelik heyecanıyla😅
Yncatc Hilalcr erkek görmüştüm ben erkek oldu kızımdada erkek gördüm ama kız olmuştu ikinci çocuğumu bekliyorum erkek gördüm erkek olacak belli olmuyor aslında 🙈
Hilalcr Yncatc genelde az yanılma olmuş ama istatistiğe vurursak, bu sefer tutacak bence sizin 🙈sağlıkla alın kucağınıza
GamzeTopluKk İlk hamile olduğumda rüyamda eşim mavi küvet filan almıştı. Cinsiyeti biraz geç öğrendik rüyamda oğlum olacağını gördüm ama benim kızım olacak 😃 bnde tutmadı