bdenerigokce x_sena devlet doktorumla aşk yaşıyorum, sezeryan olacağı için de onu istiyorum. Normal olsam özeli tercih ederdim büyük ihtimalle
Leylalyla x_sena durum varsa özel derim. Yani bir kaç tanıdıktan iyi şeyler duymadım ki bu sadece bizim cevreden duyduklarımız, bj kere haberde görmüştüm doğumda kadının bağırsağını dikmişler hemde yanlış yere. Gazlı bez, makas unutan mi ararsın neler neler
teachermom1 x_sena Ben devlet takipliyim, çok memnunum. İnsanlar işini iyi yaptığı sürece sohbet etmelerini,gülümsemelerini, ilgi göstermelerini (!) umursamıyorum açıkçası. Doktorlar işini iyi yapıyor, ben sorularıma cevap alıp çıkıyorum. ☘️
19151992 Maddi imkanınız el veriyorsa bence özel. Devlette doğurmayı düşünmüyorum doğuma hangi dr girecek o bile belli değil o gün kim nöbetçiyse o. Dr tanıyıp güvenmek kendini bırakabilmek çok önemli bu süreçte bence
x_sena 19151992 hani sonuçta aynı acı çekilecek ama devletin ilgisi hoşuma gitmiyor bi doğuma da 20 vermek şartlar çok değişik
19151992 x_sena sezaryense devlette de olabilir evet 20 bin az para değil sonuçta. Ama normalse özel daha iyi olur diye düşünüyorum. Gerçi her ikisi içinde iyi merhametli sağlıkçılara denk geliriz inşallah
x_sena 19151992 şans meselesi aslında hepsi devlete gidip memnun olan da var özele gidip memnun kalmayan da
bdenerigokce x_sena 3 doktor değiştirdim öyle buldum iyi bir doktor 😂 eşim yine mi başka doktora gidicez diyordu😂