Ulkuuuu Neredeyse doğurdum dogurucam isimde karar veremedik😅 Asel Erva düşünüyoruz nasıl sizce,iki isim eşim istemiyor ama sadece Asel koysam çevremde çok fazla Asel var😅
Basakhilal Ulkuuuu Asel duymak istemiyorum artık🤣 geçen doktorumda Asel koymayın sakın diye yalvarıyordu 🤣🤣
Ulkuuuu Edaaa123 erva hem peygamberimizin halasının ismiymis o açıdan da sevdim ama iki isim nasıl durmuş peki🥲
YigitPoyrazMomm Ulkuuuu tabi canım çok uslu yok anam ne uslusu maşallah yerinde duramıyorlar ama sunuda unutmayalım ya biz çocukken çok mu sakindik evi tavan ederdik o yüzden lütfen böyle şeylere takılma asel ismide çok asil isim bencee😍🌸😅
Ulkuuuu YigitPoyrazMomm doğru diyosun çocuk çocukluğunu yaşayacak😅birazda yapıyla alakalı sanırım ya benim tanıdıklarım kuzu gibi😅ahlaklı, sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
YigitPoyrazMomm Ulkuuuu tabikide canım çocukluğunu yaşamalı biraz bizi peşinde koşturmalı amin inşallah ahlaklı sağlıklı olsunlar❤🌸 dediğin gibi de olabilir yapıyla alakali😅
minik_kurabiyeee Ulkuuuu bencede gayet güzel 🥰 asel isimi çok var maalesef ileride sınıfında hep adaş olabilme ihtimali çok fazla
Ervaa35 Ulkuuuu benımde kızım olucak inşallah erva zeynep düşünüyorum ama kimi görsem ervayı söylesem sakın çok fena oluyolar diyolar ki ismini taşır insanlar offf çok kararsızım ama hep ervaydı hayalim eşimde öyle duyunca koymayalım demeye başladı😒😂
Ulkuuuu Ervaa35 benim arkadaşım erva bebekligini anlatiyo aglamasi bile nadirmis çok usluymus bence yapıyla alakalı😅
_Abdullayeva5_ Ulkuuuu 2 isimi nedense pek sevemiyorum tek isim hos erva guzelmis🥰 adıyla saglikli büyüsün amin🤲🥰
Serap-asel Ulkuuuu çevrende çok olsada bence ne ıstysn onu koy çok olsun ne fark ederkı herkesın ısmı kendısıne 😀bende asel koydum çok olması bana daha cazıp geliyor sebebı duyulmamış ısım koyarsam ılerde büyüyünce belki isminı arkadaşları garıpseyecek oyuzden duyulmuş ve modern ısım olması benim tercıhım
Hdhdhsjsj Serap-asel evet benim bı kaygimda bu. Gerçekten değişik isimlerde akran zorbalığına uğrayabilir maalesef çocuklar bazen çok acımasız olabiliyor çünkü zaten oda çocuk ve bilmiyor karşıdakinin ne hissedecegini
Hdhdhsjsj Serap-asel mesela bı dönem Merve coktu bizim sınıfta 4 tane Merve vardı ama kimse aaaa ne kadar çok bu Merve demiyorlardi gayet güzel geçinip gidiyoduk😁